Марешки: Перверзия е БСП да ми искат оставката

23 септември 2020 18:08   7 коментара   3794 прочита


Той спомена и министрите в правителството на Пламен Орешарски, като припомни, че то е било "изгонено с камъни"

Веселин Марешки направи гневна декларация от парламентарната трибуна за поисканата му оставка от БСП.

"Нямаше да обръщам внимание на цялата тази перверзия, ако не бяха хилядите писма, които получих като подкрепа", започна той.

Лидерът на "Воля" припомни и "историческата правда". "Ще ви припомня кои са "душманите", които ми искат оставката", каза Марешки и започна с биографията на лидерката Корнелия Нинова.

Той спомена и министрите в правителството на Пламен Орешарски, като припомни, че то е било "изгонено с камъни".

"Депутатите, които се опитват да се представят за нови лица, морални стожери, всички тези, които 2013 г. са били изгонени чрез едногодишни протести, сега седят на първите банки. Те обещават сега светлото бъдеще - Нинова, Свиленски, Стойнев, Филип Попов, Антон Кутев, Георги Гьоков... Това са безброй хора, които в недалечната 2013 г. са били изхвърлени от управлението от народа, точно защото са го довели до просешка тояга. Ние не вярваме в това и няма да спрем да ги разобличаваме. Засрамете се и недейте да търсите враг на народа, там където го няма. Врагът на народа е във вашите редици, вие сте го докарали до просяшка тояга", отсече Марешки.

"Човек, който е станал за смях на целия народ, да ми дава на мене оценки, това е свинщина", скочи от своя страна Антон Кутев от БСП./Kanal3.bg

7 коментара
23 Септември 2020 18:27 | Стефанов Хю.
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Не само перверзия, направо е изтезание да ти гледаме физиономията по медиите...


23 Септември 2020 18:47 | ���
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Прав е Марешки.


23 Септември 2020 18:47 | ���
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Прав е Марешки.


23 Септември 2020 20:39 | Чукча читател
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За кое е прав бе тъпоглав гербер? Герберастите го държат на каишка с присъдата и сега е техен покорен слуга. А след изборите става политически труп, както всички досегашни патерици на герб (гроб).


24 Септември 2020 08:45 | от МИТКО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

КОМУНИСТИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ В ДЪРЖАВАТА ИМА МНОГО ХОРА КОИТО ИСКАТ МЪСТ ЗА РЕПРЕСИИТЕ КОИТО ПРАВЕХА ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА . ТОВА КОЕТО СА ПРИЧИНИЛИ НА ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ ХОРА - УБИИСТВА -РЕПРЕСИИ - ИСЕЛВАНИЯ . РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ БЪДЕ ОТМЪСТЕНО . ТОВА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ. КАК ДА ОБЯСНЯ НА МОЙТЕ ДЕЦА ЧЕ ДЯДО ИМ Е БИЛ В ЗАТВОРА САМО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НЕ Е БИЛ СЪГЛАСЕН ДА ВЛЕЗЕ В ТКЗС . КАК ДА ИМ ОБЯСНЯ ЧЕ НА НИКОЙ ОТ СЕДЕМТЕ ДЕЦА НЕ Е ИМ ДАДЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧАТ . А СЪСЕДИТЕ КОМУНИСТИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ВСИЧКИ НА ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА. Е ЗАТОВА НЯМА ПРОШКА


24 Септември 2020 10:11 | Джумаята
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

По големи комунисти от герберастите няма.


24 Септември 2020 11:21 | �������
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

МАГАРЕШКИ ЗАМИНАВАИ В ЦЕНТРАЛНИЯТ ЗАТВОР И СИ ТРАИ АЛЧНО КОПЕЛЕ....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар