Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

 од жълто в ц€лата страна днес


17 юни 2018 10:33   2688 прочита√ръмотевични бури и утре


ƒнес ще има по-често значителна облачност, предимно купеста и купесто-дъждовна. ¬ много райони в ц€лата страна ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури, на повече места и по-интензивни в следобедните часове.

ќстават услови€та за локални порои и градушки. ќт север ще проникне малко по-хладен въздух и дневните температури ще са малко по-ниски - между 23° и 28°.

ѕо „ерноморието ще бъде предимно облачно. ¬ часовете преди об€д само на отделни места ще превали, докато след об€д в много райони ще има валежи и гръмотевична дейност. »ма услови€ за локални интензивни валежи и градушки. ўе духа слаб до умерен север-североизточен в€тър. ћаксималните температури на въздуха от 24° до 27°. “емпературата на морската вода е от 23° до 25°. ¬ълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

¬ планините ще бъде предимно облачно и дъждовно. √лавно в следобедните часове ще има гръмотевична дейност. ¬€търът ще е слаб до умерен от север-северозапад. ѕо-хладно с максимална температура на височина 1200 метра – около 18°, на 2000 метра – около 11°.

» в понеделник на много места в страната ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. ўе се запаз€т услови€та за локални интензивни валежи и градушки. ѕреобладаващите максимални температури ще бъдат между 23° и 28°.

¬ъв вторник и ср€да валежите ще намале€т като обхват и интензивност, ще има и повече слънчеви часове. ¬се пак през първи€ ден в –ило-–одопската област са възможни значителни количества. ¬€търът ще е от изток-североизток, в »зточна Ѕългари€ - умерен. “емпературите ще се повишат и в ср€да, когато в повечето райони ще се задържи без валежи, максималните ще са между 28° и 33°.

¬ четвъртък отново се повишава веро€тността за следобедни краткотрайни валежи и гръмотевични бури, на повече места и по-съществени като количество – в планинските райони от западната половина на страната. ƒневните температури - почти без пром€на.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: облачност  валежи  бури ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.