”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

 лиматологът √еорги –ачев: »ма веро€тност л€тото да е дъждовно


17 март 2019 10:57   2188 прочита

—нимка: btvnovinite.bg
—нимка: btvnovinite.bg


—нимка: btvnovinite.bg

¬ кра€ на месеца е възможно на високите места да падне сн€г


»стинска пролет е вече, в следващите дни температурите ще надхвърл€т 20 градуса, такава прогноза направи в предаването "“ази недел€" климатологът √еорги –ачев.

ƒокато трае Ѕаба ћарта обаче, той отказа да поема ангажименти и да каже категорично дали е свършила зимата. ѕо думите му въпреки високите температури, в кра€ на месеца има веро€тност на високите места да падне сн€г.

"¬ момента проблемът не са температурите, а липсата на валежи. Ћ€тото ще бъде дъждовно, според прогнозата от този момент напред. «ападната половина на страната ще бъде по-дъждовна", прогнозира още климатологът.

√еорги –ачев сподели и впечатлени€та си от пътуването си до ¬иетнам. ѕо думите му там времето е много разнообразно, защото държавата е опъната по меридиана.

"¬ ’аной беше мрачно и леко хладно, но в ƒананг и —айгон е по-топло", об€сни √еорги –ачев. ¬иетнам е много любопитна страна за туристите, според него.

—траната вече е един от най-големите износители на ориз, за 35 години населението се е увеличило с 30 млн. души.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: √еорги –ачев  л€то  сн€г ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.