Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно в ЅЋ»÷! ƒържавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от кандидат-президент!


17 ноември 2018 10:37  1 коментар   3574 прочитаƒържавата в лицето на  омиси€та за противодействие на корупци€та и за отнемане на незаконно придобитото имущество, е внесла искане в —офийски€ градски съд за отнемане на 2 400 000 лева от бивши€ кандидат-президент “райчо “райков. “ова потвърдиха пред ЅЋ»÷ два независими институционални източника. ћеди€та ни научи, че бивши€т енергиен министър в първото правителство на Ѕорисов, не е усп€л да докаже произхода на колосалната сума. “райков попадна под ударите на закона след проверка, започнала в началото на 2017 г.  ѕ ќЌѕ» откри несъответствие между декларираните доходи и активи, и реалните му приходи.

–ъководената от ѕламен √еоргиев мегакомиси€ е проверила имуществото и доходите на “райков през последните 10 г. ƒо момента на “райков бе наложен запор на 1/2 от апартамент, ателие, дворно м€сто, парком€сто, акции, както и влогове и депозити.

“райков стана клиент на прокуратурата заради обвинението за приватизаци€ на по-ниска от пазарната себестойност на държавната една трета от акциите на енергийни€ оператор ≈¬Ќ, докато той беше ресорен министър. «аедно с него обвинени по това производство са »во ѕрокопиев и —имеон ƒ€нков.

Ѕлиц

ќще за: държава  комиси€  съд ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

17 ноември 2018 15:50 | тамерланд
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

«Ќј„» ѕ–≈ƒ—“ј¬≈“≈ —» ќ“ ƒ–”√»“≈  ќЋ ќ “–яЅ¬ј ƒј ¬«≈ћј“
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.