Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

»зраел отрича твърдени€, че е прехващал съобщени€ край Ѕели€ дом


13 септември 2019 10:03   1355 прочита

—нимка: AP/Ѕ“ј
—нимка: AP/Ѕ“ј


—нимка: AP/Ѕ“ј

÷елта била да бъде следен ƒоналд “ръмп


»зраел е инсталирал система за прехващане на мобилните комуникации в зоната около Ѕели€ дом във ¬ашингтон, съобщи сайтът "ѕолитико". “ези твърдени€ обаче б€ха категорично опровергани от еврейската държава.

—поред "ѕолитико" американски представители мисл€т, че израелци са инсталирали в центъра на американската столица през 2017 година системи за прехващане на обаждани€ и есемеси.

Ќ€колко бивши представители на американската национална сигурност об€сниха пред "ѕолитико", че анализи на ‘Ѕ– и на н€колко разузнавателни агенции свързват откритата апаратура с израелски агенти.

"“ези съоръжени€ е тр€бвало със сигурност да служат за шпиониране на президента ƒоналд “ръмп, както и на негови съветници", разказва един от представителите, пожелал да запази анонимност.

"ѕолитико" допълва, че не е €сно дали израелците са постигнали целите си.

ѕо повод тези информации израелски€т министър на външните работи »зраел  ац каза, че »зраел не се занимава с шпионски мисии в —јў.

ѕодозрителната апаратура за прехващане на съобщени€та е била открита преди две години от американското министерство на вътрешната сигурност близо до "чувствителни места във ¬ашингтон, като Ѕели€ дом", об€ви американското правителство през май миналата година.

—ъщите устройства като откритите, позвол€ващи да се подслушва ограничена зона, се използват и от полици€та, припомн€ ‘ранс прес и Ѕ“ј.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: »зраел  система  комуникации ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.