Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

»ван “отев: »маме нужда от стабилно управление


6 септември 2018 09:55  2 коментара   1988 прочита акво да очакват пловдивчани и гостите на града през 2019 г.


"»маме нужда от стабилно управление”, каза кметът на ѕловдив »ван “отев в предаването „“ази сутрин” по bTV. ѕо думите му когато градът се готви да бъде столица на културата през 2019 г., ѕловдив има нужда да е стабилно управлението.

„Ќе мога да предричам какво ще се случи, но се над€вам да имаме гаранции за стабилно управление”, допълни “отев.

ѕо повод делото срещу »ван “отев, според което той е ощетил общината със средства при изграждането на зоопарка, кметът коментира, че в подобни случаи не би тр€бвало да се коментират тези теми пред медиите. „ атегорично, общината не е ощетена. —м€там, че това, което се прави в този обект ще бъде нещо прекрасно”, категоричен е “отев.

ѕловдив се готви да бъде ≈вропейска столица на културата през 2019 г., като се очаква там да пристигнат много туристи от ц€л св€т. ¬ъпреки това централни€т площад на града, познат като „√лавната” не е завършен.

„“ова е площад, който е там от 2000 години, там е римски€т форум. Ќ€ма как такъв важен обект да бъде направен от днес за утре, защото гоним н€каква дата. ѕлощадът с настилката и осветлението ще бъде готов през декември”, категоричен е “отев.

√радът ще посрещне културната година и без сграда на операта, без галери€ и без изложбена зала. „ огато имаме јнтични€ театър, не е чак такъв проблем, че операта н€ма сграда”, коментира “отев.

 ултурната програма на града ще бъде на стойност 16 млн. лв.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: »ван “отев  управление  гости ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

6 септември 2018 14:44 | iCO
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

јаааа, реклама на √≈–Ѕ .—трума, малко ни е  амбитов та почнахте и ѕловдив да ни пробутвате


6 септември 2018 19:26 | Ѕай ƒанчо
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ј н€кой ще ни попита ли ние от какво имаме нужда!?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.