Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

»рански генерал: Ќа ръба сме на пълномащабна конфронтаци€ с врага


16 май 2019 10:14   2009 прочита

—нимка: ј–/Ѕ“ј
—нимка: ј–/Ѕ“ј


—нимка: ј–/Ѕ“ј

“ози момент в истори€та представл€ва най-решаващи€т момент от исл€мската революци€, каза генерал ’осейн —алами


 омандващи€т ирански€  орпус на гвардейците на исл€мската революци€ бригаден генерал ’осейн —алами за€ви, че “ехеран се намира "на ръба на пълномащабна конфронтаци€ с врага", съобщиха –ойтерс и “ј——, като се позовават на иранската агенци€ ‘арс.

"“ози момент в истори€та представл€ва най-решаващи€т момент от исл€мската революци€, защото врагът стъпи на полето на конфронтаци€та с нас с ц€лата възможна мощ", добави генералът, който беше назначен начело на елитното военно формирование минали€ месец, предава Ѕ“ј.

¬ недел€ генерал —алами за€ви, че »ран ще нанесе на —јў "удар по главата", ако ¬ашингтон предприеме срещу “ехеран конкретни силови действи€.

¬ началото на май —јў изпратиха допълнителни военни сили в района на Ѕлизки€ изток, включително самолетоносач, бомбардировачи Ѕ-52 и зенитно-ракетни комплекси "ѕейтриът".

ѕентагонът за€ви, че тези действи€ са предприети в отговор на признаци за повишена готовност от страна на »ран за нападени€ срещу въоръжените сили и интересите на —јў в региона.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: генерал  ръб  конфронтаци€  враг ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.