Илиана Раева скочи на водещата, не на Бареков

24 октомври 2016 10:04   4 коментара   7571 прочита


Участието на Бареков в студиото на БТВ, събуди доста полемики. Сред хората, които решиха да коментират „баджаците“ и краткия разговор между водещата Жени Марчева и Николай Барекова бе и шефката на родната художествена гимнастика Илиана Раева. Ето какво сподели тя на страницата си във Фейсбук.

Хора, онемях, честно! Това е водеща, за която имам много добро мнение. Как е възможно такова безочливо и унизително, абсолютно непрофесионално отношение към госта си да имаш?! Ами то много лесно да се правиш на смел/арогантен с политик, който беше размазан от общество и медии и стигна дъното! Де тая смелост с други разни "бизнесмени", депутати, министри?! Да я попитам аз водещата, знае ли тя, колко неговорещи матерен английски евродепутати и политици има в света, които говорят УЖАСЕН, дори комичен английски и то на сериозни постове?! Да не би това да е темата при техни телевизионни участия?! Колко прекрасен български говорят посланици в България, живеещи години тук, и колко пъти ги унижихте и иронизирахте затова?! Сега бях на конгрес на ФИГ в Япония и се изказваха различни спортни величия от различни страни и континенти, някои на не толкова добър английски. Как пък не видях някой да ги иронизира...

Някой си нещо написал в мрежата и давай да го коментираме! Това е несериозно и твърде непрофесионално. Това е неуважение към собствения ти професионализъм и професия! Последна бих адвокатствала на Бареков, но що за унижение да изпитваш госта си като даскалица и да мислиш, че си интересен водещ, който ще предизвика аплодисментите на тв-зрителите?! Ами абсолютно адекватна реакция на Бареков с баджака. В стила на водене на разговора от водещата. Обидно било с баджака?! Ами не беше ли обидно това предизвикателно и унизително поведение на водещата?!

Шокирана съм...

Това не трябва да се допуска в сериозните ни медии със сериозни предавания. Жълто- кафявите и издигналите пошлостта и кича медии и предавания са се определили, но и истинските предавания и медии също. Недопустимо е...

Много неприятно съм изненадана...

4 коментара
24 Октомври 2016 11:26 | !
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

И. Раева, поздравявам Ви за изразената позицията в защита на българския език и българщината!
Браво!


24 Октомври 2016 13:38 | Баба
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Аз на тази водещата ще и дам да реши едно диференциално уравнение. После ще я изпитам малко по химия. Така де, като се прави на даскалица, дали ще и стиска и тя да бъде изпитана.


24 Октомври 2016 16:53 | гражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Защо по голямата част от хората след като се покажат няколко пъти по тв и започват да губят почва под краката си? В интерес на истината смятах тази водеща за сравнително добра, компетентна в темите дори и изведнъж гръм от ясно небе! Може да се прощава и е човешко, но такива глупаци трябва да бъдат гонени от екрана, тази жена си счупи образа и нищо не може да и помогне.


24 Октомври 2016 17:37 | Н.А.В.
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Първо водещата му каза да прочете и преведе едно изречение а не цял текст. А Илияна Раева сигурно е била на хранилка при Бареков, както Нешка Робева та затова така скочи срещу водещата. А неговото просташко изказване не му прави чест на човек от неговото положение.

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар