Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

» днес ще превали на места в източните и планинските райони


11 септември 2018 09:42   1719 прочитаћаксималните температури ще са между 24 и 29 градуса


ƒнес ще преобладава слънчево време, с временни увеличени€ на облачността. —амо на отделни места в източната половина от страната и в планинските райони ще превали. ўе духа до умерен северозападен в€тър. ћаксималните температури ще са между 24 и 29 градуса, в —офи€ - около 24.

Ќа морето не е изключено да превали на места, но слабо и за кратко. “емпературите в курортите ни ще са около 26-27 градуса, температурата на морската вода е 25-26 градуса.

¬ планините ще преобладава слънчево време. —ледобед ще има временни увеличени€ на облачността и на отделни места ще превали. ўе духа умерен предимно северен в€тър. ћаксималната температура на 1200 метра ще е около 15 градуса, на 2000 метра – около 8 градуса.

» през следващите дни повече облаци ще има над източната половина от страната и над планините. Ќа места в тези райони са възможни и краткотрайни превал€вани€. ¬ ср€да ще духа умерен в€тър от север-североизток и дневните температури слабо ще се понижат. ѕреобладаващите максимални ще са между 23 и 28 градуса. ¬ четвъртък в€търът ще отслабне, а в петък и през почивните дни ще е почти тихо. “огава ще има повече слънце и бързо ще се затопли. ƒневните температури в събота и недел€ ще достигнат 27-32 градуса, сутрешните ще са предимно между 12 и 17 градуса.

»зточник: btvnovinite.bg

ќще за: температури  увеличени€  облачност ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.