Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

√ърми нов скандал в ћинистерство на отбраната! Ћюбовница на зам. министър јнатолий ¬еличков ще изпълн€ва мокрите поръчки


16 юни 2018 09:43  2 коментара   7763 прочитаЌов секс скандал е на път да взриви ћинистерство на отбраната, пише „“аблоид”.

—лужители на министерството са пуснали сигнал до ћ¬– и  омиси€та за противодействие на корупци€та и за отнемане на незаконно придобитото имущество ( ѕ ќЌѕ»), че при военните се готви €ка далавера, в ко€то както си е редно по всички правила на конспираци€та е замесена и любовница. » то на заместник министър.

„“аблоид” получи копие от сигнала, на който службите вече са назначили проверка. ≈то и какво се твърди в него.

„√отви се скандално назначение за началник отдел „ѕридобиване на системи за командване и управление” в дирекци€ „ќтбранителна аквизици€” в ћинистерство на отбраната. Ќа тази длъжност глас€т любовницата на заместник-министър јнатолий ¬еличков – –ум€на ћладенова, за ко€то се търсеше отдавна точното м€сто, за да изпълн€ва мокрите поръчки. ¬ продължение на една година двете любовни гълъбчета биват засичани от служители в различни почивни станции на ћќ.

–азведената кариеристка често се хвали за много близките си отношени€ с влюбени€ до уши заместник-министър, също не случайно попаднал на този пост. ќт години той се е занимавал със сделки и схеми и не случайно бута любовницата си за началник в един от най-апетитните отдели в ћќ. –ум€на ћладенова, известна в министерството като партийни€ автобус, тъй като често всички се качват на не€, със своето образование като архитект не отговар€ изобщо на услови€та за назначаване на такава длъжност, за ко€то се изискват доста солидни познани€ свързани със системите за управление на Ѕългарската арми€ и правната специфика при провеждането на обществени поръчки.

Ќе случайно от момента, в който същата е назначена за изпълн€ващ длъжността началник отдел има завършени само определени поръчки, за които са взети солидни комисионни от не€ и от нейни€ покровител, много провалени поръчки и нито една реализирана поръчка за 2018 г. ¬ момента се готви нейното назначаване за титул€р, за да може в близките н€колко години да се разви€т различни проекти за милиони и да бъдат взети солидни комисионни за това. «аместник-министъра се е еманципирал от сво€ пр€к началник - министъра на отбраната  расимир  аракачанов и действа в бизнес триъгълник със сво€та любовница и заместник - директора на дирекци€ „ќтбранителна аквизици€” – Ѕорислав ѕопов, известен само със скандалите покрай него. —ъщи€т е известен е като „номадът на обществените поръчки“, тъй като за последните петнайсетина години е сменил също толкова длъжности в държавната администраци€, все свързани с обществените поръчки.

ѕопов е човек зависим от своите политически покровители, който бе спуснат без конкурс от министър Ќенчев в дирекци€ „ќтбранителна аквизиц舓, за да изпълн€ва неговите указани€ по управление и контрола на паричните средства в интерес на неговата земеделска парти€та и на –еформатовски€ блок, с който е ангажиран по лини€ на сво€ благодетел √роздан  араджов – член на √раждански€ съвет на реформаторите.”

“рима независими един от друг източника на „“аблоид” потвърдиха, че това едно към едно е сигнала изпратен до ћ¬– и  ѕ ќЌѕ». јко фактите в него се потвърд€т, това ще е втори€ гол€м скандал със секс елементи в ћинистерство на отбраната. ѕрез април 2015 г. стана €сно, че тогавашни€ министър Ќиколай Ќенчев е назначил –алица –усева от младежкото движение на Ѕ«Ќ— за управителката на „—набд€ване и търгови€” ≈ќќƒ в ћинистерство на отбраната.Ќ€колко месеца по-късно т€ подаде оставка. ѕричината бе, че тне получи достъп до класифицирана информаци€ от ƒјЌ—. ј не получили, защото е имало н€колко криминални регистрации за проституци€.

–усева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството. «а нула време т€ направи и огромна чистка в дружеството преди да бъде махната.

/hotarena/

ќще за: служители  сигнал  имущество ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

16 юни 2018 14:58 | ¬анче
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

 акви ли любовници са ти€ търбуси -јнатолий величков и  р.  аракачанов. „е те и за това не стават. ўе поограб€т и те военното министерство, ще прав€т идиотски предложени€ - видите ли колко сме активни, и ще се облагодетелстват лично. –усенски€т влах  аракачанов вече е много богат, несмен€ем е във ¬ћ–ќ, защото който вдигне глава е вън, а протежето му ¬еличков - за нищо не става. ≈ та€ ще му е любовница докато дава пари и постове. ∆алко за военното министерство. ѕо-невежо управление досега не е имало.


16 юни 2018 18:44 | Ѕени
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

јман от псевдопатриоти като то€ тапанар. «ам. министър на ћинистерство на отбраната!!!
“о държава н€ма, те министри, зам министри и още куп кухи служби. ћи като им е скучно на хората, какво да прав€т. —екс и разврат - това могат, това прав€т.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.