Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

√лавни€т прокурор на щата Ќю …орк заведе дело срещу ƒоналд “ръмп и фондаци€та му


15 юни 2018 09:21   3017 прочита

—нимка: Reuters
—нимка: Reuters


—нимка: Reuters

ќбвинението е, че собствената организаци€ на “ръмп е работила за него по време на кампани€та му през 2016 г. и е извършвала незаконни действи€


√лавни€т прокурор на щата Ќю …орк заведе дело срещу ƒоналд “ръмп, три от децата му и фондаци€та му, навръх рождени€ му ден.

ќбвинението е, че собствената организаци€ на “ръмп е работила за него по време на кампани€та му през 2016 година и е извършвала незаконни действи€.

“ръмп отговори в "“уитър" така:

"Ќелепите демократи в Ќю …орк прав€т всичко възможно, за да ме съд€т за фондаци€, ко€то спечели 18 милиона и 800 хил€ди долара и даде за благотворителност повече пари, отколкото спечели – 19 милиона и 200 хил€ди долара."

ќсвен гневните коментари, “ръмп отбел€зва в „“уитър”, че днес рожден ден има и американската арми€, ко€то става на 243 години, а също се празнува и ƒен€т на национални€ флаг, в който се отдава почит на американското знаме.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: прокурор  обвинение  ƒоналд “ръмп ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.