Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

√ибралтар освободи супертанкер на »ран с 2,1 милиона барела суров петрол


16 август 2019 09:56   2100 прочита

—нимка: ј–/Ѕ“ј
—нимка: ј–/Ѕ“ј


—нимка: ј–/Ѕ“ј

“ехеран е уверил, че нефтът н€ма да бъде разтоварван в размирната страна


√ибралтар освободи днес задържани€ ирански танкер "√рейс 1", съобщи в. "ƒжибралтар кроникъл", цитиран от –ойтерс.

"¬ластите на √ибралтар освободиха ирански€ супертанкер "√рейс 1", който беше задържан на 4 юли по подозрение, че превозва 2,1 милиона барела суров петрол за —ири€ в нарушение на санкциите на ≈вропейски€ съюз", пише вестникът.

√ибралтар реши да освободи танкера след като получи официални писмени уверени€ от иранското правителство, че той н€ма да разтовари превозвани€ петрол в —ири€, отбел€зва изданието.

ѕредседател€т на ¬ърховни€ съд на √ибралтар јнтъни ƒъдли каза, че в съда не е постъпило писмено искане от страна на —јў да се удължи задържането на танкера, предаде ‘ранс прес.

ѕо-рано прокуратурата в √ибралтар, цитирана от ј‘ѕ, съобщи, че —јў са отправили искане до гибралтарските власти да конфискуват ирански€ петролен танкер, задържан там преди месец.

√оворител на компани€та оператор на плаващи€ под британски флаг танкер "—тена »мперо", задържан от »ран минали€ месец, каза, че положението с кораба остава без пром€на, но компани€та очаква по-нататъшни стъпки от страна на ¬еликобритани€ и »ран.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: √ибралтар  супертанкер  барела ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.