“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

‘иналът зове »вет Ћалова


11 август 2018 09:58   2051 прочита

—нимка: Lap.bg
—нимка: Lap.bg


—нимка: Lap.bg

Ѕългарката беше безапелационна в прес€вките, но днес е ред на гол€мото предизвикателство


Ќа финала на 200 м на европейското първенство по лека атлетика в Ѕерлин ще грее най-красивата спортна усмивка! “€ е на една българка, надб€гала представите на всички за успешна кариера и изкачвала куп почетни стълбички до най-високото стъпало в сърцата на феновете.

»вет Ћалова ще стартира във вечерната сеси€ на шампионата на —тари€ континент днес (11 август) в 21:45 ч., за да покаже, че на 36 години може да отвее конкуренци€та и да се бори за медал.

ј в колекци€та на българката те са вече 3 от първенства на открито - титла на 100 м от 2012 г. и два сребърни медала (на 100 и 200 м) от 2016 г.

Ћалова реши да не рискува и да б€га само в любимата си дисциплина - 200 м в Ѕерлин. “€ пропусна сериите и стартира направо от полуфиналите, след като през сезона даде 7-о най-добро време в ≈вропа (ѕървите 12 с най-добри времена през цели€ сезон пропускат прес€вките).

»менно на полуфиналите »вет показа на какво е способна - 22,65 секунди, второ м€сто сред силната конкуренци€ и трети резултат, с който влиза в битката за медалите.

ћинути след класирането си т€ за€ви пред bTV, че ще се бори със зъби и нокти за отличие, а предвид хъса и професионализма ѝ, със сигурност ще го направи!

‘иналът на 200 м е тази вечер от 21:45 ч.!

източник: btvnovinite.bg

ќще за: финал  »вет Ћалова  атлетика ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.