Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

≈лена ѕоптодорова: “ръмп даде международна платформа на  им „ен-ун


14 юни 2018 09:34   3245 прочита

—нимка: Ћадислав ÷ветков
—нимка: Ћадислав ÷ветков


—нимка: Ћадислав ÷ветков

ѕо думите ѝ ако махнем превода от срещата, ко€то е продължила 41 минути, остава много малко време за разговори по същество


„ѕрезидентът ƒоналд “ръмп даде международна платформа на  им „ен-ун абсолютно наравно”, коментира дипломатът ≈лена ѕоптодорова в студиото на „“ази сутрин”.

ѕо думите ѝ ако махнем превода от срещата, ко€то е продължила 41 минути, остава много малко време за разговори по същество.

„ƒругото, което е много показателно е, че пресконференци€та след срещата беше еднолична.  им „ен-ун не участва в не€, пресконоференци€ даде само “ръмп. Ќие не чухме от лидера на —еверна  оре€ това, което тр€бваше да се поднесе на света от гледна точка на ангажименти на —еверна  оре€”, коментира още ѕоптодорова.

—поред не€ американски€т президент влиза в едни много сложни преговори, за които н€ма познани€ и подготовка.

„ѕолитическата търговска сила на  им „ен-ун е завършената €дрена програма. ѕървата стъпка на —еверна  оре€ е да предостави списък с €дрените си съоръжени€ и да се тръгне от там”, допълни още ѕоптодорова.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: ≈лена ѕоптодорова  “ръмп  платформа ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.