Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

ƒимитър ћаринов се срещна със студентите от Ќј“‘»«


16 март 2019 11:11   2293 прочита

—нимка: btvnovinite.bg
—нимка: btvnovinite.bg


—нимка: btvnovinite.bg

Д”беден съм, че те имат талант. “ова, което им тр€бва, е непоколебима в€ра, дисциплина и най-вече труд", каза актьорът


јктьорът ƒимитър ћаринов се срещна със студенти от Ќј“‘»«. —рещата продължи повече от три часа, а въпросите към него б€ха многобройни.

¬ препълнената от студенти зала той каза, че не е имало момент, в който да е см€тал, че тр€бва да се откаже от професи€та, защото н€ма талант.

„јз винаги съм си в€рвал. »мало е моменти, в които съм казвал: "«ащо не ми в€рвате?", каза актьорът.

—тудентите споделиха, че срещата с него е била изключително вдъхнов€ваща и мотивираща.

„Ѕидейки пример сами€т аз – това е много по-важно от всеки преподавател. «ащото всеки преподавател има това академично чувство да ги научи, да им помогне. Ќо в крайна сметка те не зна€т дали ще стане, или не. ј аз мога да им кажа, че става. “ова е ц€лата иде€”, каза още ƒимитър ћаринов.

“ой лично е искал да се срещне със студентите и да им каже това. Ќ€кои от т€х признават, че са били предубедени, но са били впечатлени от искреността и човечността му.

„јз съм убеден, че те имат талант. “ова, което им тр€бва, е непоколебима в€ра, дисциплина и най-вече труд. “ова им стига”, каза ƒимитър ћаринов.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: ƒимитър ћаринов  среща  студенти ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.