Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

÷ветанов: Ѕ—ѕ искат властта чрез –адев и служебен кабинет


17 април 2018 09:29  3 коментара   2562 прочита

÷ветан ÷ветанов бил разочарован от опозици€та, ко€то не мислела за хората. —н.: Ѕ“ј
÷ветан ÷ветанов бил разочарован от опозици€та, ко€то не мислела за хората. —н.: Ѕ“ј


÷ветан ÷ветанов бил разочарован от опозици€та, ко€то не мислела за хората. —н.: Ѕ“ј

Ѕ—ѕ още не могат да преодоле€т загубата, ко€то понесоха на парламентарните избори.

“е още см€тат, че ако успе€т да създадат криза, ще се стигне до служебен кабинет, назначен от президента –адев, и по този начин те ще могат да вл€зат служебно във властта, иначе не могат. “ова за€ви зам.-председател€т на √≈–Ѕ и председател на ѕ√ на парти€та ÷ветан ÷ветанов на вчерашното областно партийно събрание в —мол€н, цитиран в съобщение на парти€та си.

÷ветанов сподели разочарованието си от поведението на опозиционните партии. „¬ момента нико€ от т€х не мисли как да реши проблемите на хората. “ова въобще не им е на дневен ред. “е мисл€т само за влизане в управлението“, см€та зам.-председател€т на √≈–Ѕ.

„–азочарован съм и от президента –адев, който обслужва Ѕ—ѕ. ƒосега не съм чул н€къде да е казал, че в Ѕългари€ се прави нещо позитивно и добро. Ќе съм чул обективна оценка. явно от Ѕ—ѕ и –умен –адев ще очакваме такъв подход, който да удр€ и да дискредитира √≈–Ѕ. » докато за Ѕ—ѕ това е приемливо, за президента не е“, изтъкна ÷ветанов.

Ќай-хубаво е да си президент в Ѕългари€ - нищо не зависи от теб, само намираш кусури, за€ви вчера ÷ветанов часове, след констатаци€та на –умен –адев, че Ѕългари€ е най-бедната страна в ≈—, заради неефективната институционална среда.

Ќа събранието ÷ветанов отбел€за, че на въздействието с компромати спр€мо √≈–Ѕ може да се отговори само с дела. „«апомнете - вс€ко обещание, което даваме, хората след време ще си го потърс€т“, призова той.

÷ветан ÷ветанов подчерта, че усили€та на √≈–Ѕ са насочени към стабилност на правителството, което на свой ред да постига реални резултати. —поред него Ѕългари€ е получавала само високи оценки за европредседателството. „Ќ€ма държава, ко€то да не оцен€ва това, което прави Ѕългари€ във връзка с председателството на —ъвета на ≈—“, заключи зам.-председател€т на √≈–Ѕ.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: ÷ветанов  избори  президент ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

17 април 2018 14:03 |  ултура ми янко
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

Ўлиферче, ѕрезидента ви дава много обективна оценка, но за съжаление ти и тво€ Ќачалник не смисл€те за какво иде реч. Ѕипол€рните разстойста от които стрададе, както и всеки член на ќѕ√ "√–ќЅ" не ви го позвол€ват. “ова, което казваш щеше да е смешно, ако не беше плачевно. ¬ие н€мате и бегла представа как живе€т българските граждани, пардон европейскитеграждани. Ќе си давате сметка, че обезлюдихте цъфналата ни и вързала “атковина с вашето вещо управление.
¬слушайте се в думите на ѕрезидента след като приемете шепа от силните лекарства от които въпиющо се нуждаете. ѕредупреждава ви, бе мутри нагли!


17 април 2018 16:14 | виф
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

“о€ още не може да се съвземе от президентските избори. ћъка му е че не можаха да сложат послушната ÷ецка - марионетка за президент.


18 април 2018 06:48 | тамерланд
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ќќя ѕј  √ќ≈ ’¬јЌјЋј ѕј–јЌќя“ј ѕј  —ЏЌ”¬ј  ќЎћј–»
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.