Борисов разбуни духовете: Гледам клатушкащи се пияни министри с магистрати, отново с торбички 

03 декември 2021 07:09   8 коментара   5901 прочита


 
 
В момента има 5 центъра на власт, като основният е при Радев. Това каза на първото заседание за ПГ на ГЕРБ-СДС в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов. 

„Пътят на копринката, който започва и завършва в село Труд – там е центърът на властта”, подчерта той. 

И днес като гледам клатушкащи се пияни министри с магистрати..., отново с торбички, торбичките на Пламен Узунов... 
Но ще дойде време и цялата тази конспирация, целият този план за разграждането на държавността ще стане факт”, подчерта Борисов. 

„Вчера на обед на трибунката в Министерски съвет излиза някакъв господин, който се казва Валери Белчев, и казва: Още шест месеца пенсионерите ще получават по 120 лв. Шокиращо! В МС! Финансовият министър Белчев. И според казаното от него минималната пенсия трябва да стигне 490 лв. 

В утрешния ден, петък, има редовен парламент и се очаква редовно правителство. Каква ти е работата на теб да обявяваш пенсиите за шест месеца? Въпросът ми е дилетантски на първи поглед. Гледам го Румен Радев, аз го познавам. Първата година и ние работихме добре с него. 

Той се има за почтен, но нищо от това не е вярно. Ако Ананиев си беше позволил да каже такова нещо на обед, а вечерта Министерството на финансите го опровергава това. И той днес, излизайки да замаже този гаф, прави още един. Обявява, че иска над 12 милиарда да се вдигне дългът. Разбирате ли за какво става въпрос? 

И внуците ни ще трябва да плащат тези дългове. И това го прави сам, за да може след няколко месеца, като има пари, веднага ще има наказателна процедура от Брюксел”, подчерта той. 

„Толкова много излъгаха за нас, толкова ни нарочиха, че в момента все още се радват на някаква т. нар. промяна. Мога да се обзаложа с веки, че тази промяна не само ще е подмяна, но след това няма да могат да ги намерят по света къде са с откраднатите пари или със задълженията, които ще оставят. Те дори не знаят, че МС приема бюджета”, възмути се Борисов. 

„Искам да следите за парите на данъкоплатеца”, обърна се той към съпартийците си, които от утре ще работят в парламента. 

„Отсъствие от парламента – само при смъртен случай, развод, сватба, и то след като ПГ, председателят каже. Там, където хората са ви пратили. Желая ви успех. Реших да не отивам, защото прочетох, че едва ли не съм искал имунитет. 

Изкарвам млади хора от няколко дни, за да може да стане този плавен преход и партията да върви напред”, каза в заключение лидерът на ГЕРБ. 

 

8 коментара
03 Декември 2021 07:51 | Ханс
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Толупа от Банкя в затвора.


03 Декември 2021 08:54 | 1111
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

А бе говньо още ли имаш очи да се явяваш средствата за информация и да ти слушаме тъпизмите


03 Декември 2021 09:20 | ПП
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Еби се в гъза бе тикво


03 Декември 2021 10:10 | крис
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

da ti eba putkata majqina kradliv bokluk


03 Декември 2021 11:33 | НАЙК
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

г-н БОРИСОВ ИМАЙТЕ МАЛКО САМОУВАЖЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ И КЪМ НАС БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД..... МОЛЯ СКРИЙТЕ СЕ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ


03 Декември 2021 15:57 | Виктори
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Не публикувайте нищо свързано с тоя, напишете топ заглавие когато влезе в затвора тогава ще сме доволни, сега ни е ясен боклука ще го играе контра на всички и всеке и ще се прави на много добричък и милеещ за народа а 12 години ни стиска като въшки боклу мръсен


03 Декември 2021 19:01 | ГРОБАРИЯ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

всички по горе да му правите по една свирка. моментално. и незабавно.


03 Декември 2021 20:30 | До горния минетчия
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

От теб човек не може да се дореди.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар