Борисов: Другата седмица пускаме движението по Южната дъга между „Горубляне“ и „Младост“ 

06 септември 2020 08:27   3 коментара   4239 прочита


 
Изграждат се мостове, пешеходни надлези, локални платна, ново осветление, канализация. Проектът е финансиран с 142. 7 млн. лв. държавни средства, а с новото трасе ще се осигури връзка между АМ „Струма” и „Тракия” 

„Другата седмица пускаме отново движението по Южната дъга на Софийския околовръстен път между кв. „Горубляне“ и жк. „Младост“. 

Това написа министър-председателят в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“. Когато всичко е готово - ще има две платна с по 3 ленти за движение в посока. Изграждат се мостове, пешеходни надлези, локални платна, ново осветление, канализация. Проектът е финансиран с 142. 7 млн. лв. държавни средства, а с новото трасе ще се осигури връзка между АМ „Струма” и „Тракия”, ще се улесни транзитният трафик от АМ „Европа“ и връзката с граничните пунктове с Турция и Гърция“, допълни той. 

 

 

3 коментара
06 Септември 2020 11:03 | Чукча читател
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Дано скоро вие да пуснете кокала.


06 Септември 2020 14:13 | �������
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

НАРОДА ТЕ ПЛЮЕ А ТИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ДЪЖ ТЕ ВАЛИ. ИЗЧЕЗНИ БЕ ТИКВО КРАДЛИВА. ТРЪГНАЛ Е ПЪТИЩА ДА МИ СТРОЙ. ОТ.. 10. Г. НЕ СЕ ЛИ НАКРАДЕ. БЕ АЛЧНА ТИКВО.


06 Септември 2020 15:29 | Май е прав?
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Постоянно парадира, че строи пътища като никой друг преди него. Строи пътища, защото от тях най-много се краде! Само като намали дебелината на асфалта с един сантиметър, дали си представяте на една такава квадратура колко асфалт "икономисва"?! Но той разчита, че ние това "не виждаме". И може би е прав? Жалко! На маймуни ни направиха! И най-важното е, че искат още да ги търпим. ОСТАВКА И МАРШ БРЕ, ИДИОТИ ЛАКОМИ, НЕ НАЯЛИ СЕ!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар