Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

Ѕивш съветник на “ръмп влиза в затвора за 14 дни


8 септември 2018 10:06  1 коментар   1218 прочита

—нимка: EPA
—нимка: EPA


—нимка: EPA

ƒал лъжливи показани€ в разследването за руска намеса в изборите в —јў


—ъд във ¬ашингтон осъди на 14 дни затвор бивши€ дипломатически съветник на ƒоналд “ръмп – ƒжордж ѕападопулос, за лъжливи показани€ в разследването на ‘Ѕ– за евентуална руска намеса в президентските избори в —јў от 2016 г.

ѕападопулос освен това тр€бва да плати глоба от 9500 долара и да положи 200 часа общественополезен труд с една година изпитателен срок.

ѕрез октомври 2017 г. 31-годишни€т ѕападопулос се призна за виновен в лъжливи показани€ пред следователи от ‘Ѕ– за датите и значението на контактите си с руснаци.

“ой призна още, че е контактувал с преподавател в ≈вропа, който го уверил, че –уси€ има компрометираща информаци€ за ’илари  линтън – съперник на “ръмп в преидентски€ вот през 2016 г.

ѕървоначално ѕападопулос твърдеше, че твърдението за компрометираща информаци€ за  линтън е било споделено с него преди да се присъедини към предизборни€ екип на “ръмп, но впоследствие призна, че разговорът се е състо€л след това, отбел€зва ƒѕј.

(Ѕ“ј)

източник: btvnovinite.bg

ќще за: съветник  “ръмп  затвор ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

8 септември 2018 16:49 | Vinetu
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

оправете си заглавието
не години, а дни
≈дна информаци€ н€мате в€рна. ўо не пишете за гейове или нещо друго шокиращо.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.