Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

Ѕен€мин Ќетан€ху призова ≈— да не се опитва да спас€ва €дреното споразумение с »ран


16 юли 2019 09:32   1477 прочита

—нимка: XINHUA/Ѕ“ј
—нимка: XINHUA/Ѕ“ј


—нимка: XINHUA/Ѕ“ј

»зглежда в ≈вропа има хора, които ще се събуд€т едва след като ирански €дрени ракети паднат на европейска зем€, твърди израелски€ премиер


»ма опасност ≈вропа "да се събуди твърде късно", ако се опитва да спаси споразумението с »ран за €дрената му програма, за€ви израелски€т премиер Ѕен€мин Ќетан€ху, цитиран от ‘ранс прес.

"»зглежда в ≈вропа има хора, които ще се събуд€т едва след като ирански €дрени ракети паднат на европейска зем€, а тогава ще е твърде късно", твърди Ќетан€ху във видео, публикувано в акаунта му в “уитър.

¬ъншните министри на страните в ≈— се събраха вчера в Ѕрюксел, за да се опитат да направ€т всичко възможно да спас€т споразумението от 2015 г., напомн€ ј‘ѕ.

"—поразумението е в труден период, но последни€т му час не е настъпил", каза ръководителката на европейската дипломаци€ ‘едерика ћогерини и призова »ран да спазва ангажиментите, поети в него.

Ѕритански€т външен министър ƒжереми ’ънт каза, че споразумението "все още не е мъртво" и че ≈— иска да даде на »ран възможност да се откаже от мерките, които са в разрез с ангажиментите му, добав€ ј‘ѕ.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: Ѕен€мин Ќетан€ху  ракети  споразумение ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.