Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

јнтон  утев: “р€бва да спрем безхаберието в ћ¬–


20 юни 2018 09:02  1 коментар   2503 прочитаѕо-късно днес левицата тр€бва да внесе втори вот на недоверие срещу правителството на Ѕойко Ѕорисов на тема сигурност


„Ќе съм убеден, че вотът на недоверие ще мине, но не е това целта. јко мине, това би било добре за държавата. ¬ъпросът е да спрем това безхаберие в министерството на вътрешните работи”, за€ви јнтон  утев от Ѕ—ѕ.

ѕо-късно днес левицата тр€бва да внесе втори вот на недоверие срещу правителството на Ѕойко Ѕорисов. “ози път темата му е провал в системата на „—игурността”. Ѕ—ѕ предлага депутатите да останат без л€тна ваканци€ през август, докато не решат проблемите, които заливат обществото през последните седмици.

ѕо думите на  утев най-сериозни са проблемите по отношение на вътрешни€ ред, но има недостатъци и в министерството на отбраната, както и по отношение на финансовата сигурност.

„јз лично имам 15 въпроса към министъра на вътрешните работи, а той отговар€, че според него всичко е наред и системата си работи”, каза още јнтон  утев.

’ората с увреждани€

„јз съм убеден, че ц€лата машина на държавата ще се насочи срещу майките на деца с увреждани€. “е тр€бва да бъдат защитени”, каза  утев.

 утев за€ви в студиото на „“ази сутрин“, че се чувства неудобно всеки път, когато минава покрай Ќ—, и вижда всички майки и деца с увреждани€, които протестират. ѕо думите му обществото и държавата са длъжни да направ€т нещо за тези хора, тъй като те н€ма как да работ€т и да подобр€т положението си.

ќтносно скандала със скъпи€ билет на зам. – министъра на труда и социалната политика, –осица ƒимитрова, той каза, че лично е повдигнал въпроса в Ќ— дали Ѕългари€ ще бъде представена на  онференци€та на страните по  онвенци€та за правата на хората с увреждани€ в Ќю …орк.

 утев об€сни, че тази конвенци€ не е ратифицирана в Ѕългари€, а и българската делегаци€ е била без €сна концепци€ за своето участие и не е защитила интереса на страната ни и хората с увреждани€ у нас.

„¬ъпросът не е дали знаеш колко струва самолетни€ ти билет. ¬ъпросът е, че ако имаш смислена политика и знаеш какви са ти целите, резултат можеше да има”, коментира  утев.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: јнтон  утев  безхаберие  ћ¬– ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

20 юни 2018 20:35 | Ѕайко
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ƒа, безхаберието в ћ¬– следва да се формулира по-точно. ѕърво, липса на мотиваци€ в служителите, които работ€т на терен - т. е. тези които реално вършат работата. ѕарадоксално е, че "чантаджиите" са далеч по мотивирани.  ак? ѕодбора да е жесток - физика, интелект, мотиваци€, а не телефонна кадрова политика - кой бил наш/най-често гласуващ правилно/, кой тате бил или е от ћ¬– и пр. —тимулирането - определ€що. ѕросто ме е срам, когато вид€ насто€щи служители/и сержанти и офицери/ да продават на серги€ зарзават или плодове. ∆алко! Ќо от друга страна са прави - един шофьор на боклучарка взема колкото един сержант/не подцен€вам труда на шофьора/, просто виждам, че се недооцен€ва труда на служител€. ѕерспективата.  огато един сержант знае, че каквото и да направи ще се пенсионира като сержант, това го крайно демотивира. ѕодготовката. Ќе може един служтел да се чувства сигурен в дейността си, ако примерно гърми на месец по един пълнител на "ћакаров".
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.