Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

јнтон  утев:  абинетът се разпада, а Ѕорисов се опитва да го задържи


16 септември 2018 10:22   1719 прочита

—нимка: btvnovinite.bg
—нимка: btvnovinite.bg


—нимка: btvnovinite.bg

ѕремиерът панически се опитва да изб€га от всички проблеми, като прехвърл€ всичко върху по-ниските слоеве, см€та зам.-шефът на ѕ√ на Ѕ—ѕ


 абинетът упорито се разпада, а Ѕойко Ѕорисов се опитва да го задържи с всички сили и средства, което не знам дали му е необходимо чак толкова. “ова каза в предаването „“ази недел€” по bTV зам.-председател€т на ѕ√ на Ѕ—ѕ јнтон  утев. ѕоводът за коментара му беше отложеното гласуване на трите министерски оставки и отказът на номинирани€ за транспортен министър јлександър ћанолев да заеме поста.

„Ѕорисов панически се опитва да изб€га от всички проблеми, които му излизат, като прехвърл€ всичко върху по-ниските слоеве. ¬ажното е той да е „в б€ло”, върхът да стои чист. ≈динствените, които не се смен€т, са двамата вицепремиери, защото ако махне н€кой от т€х, се разпада коалици€та”, за€ви јнтон  утев.

„Ѕорисов е безскрупулен, когато тр€бва да се смен€т хора. “ой винаги е знаел, че той е носител€т на властта. “ова играе през ц€лото време – ц€лата държава тр€бва да каже: „ƒокато не опре до Ѕорисов, проблемът н€ма да се реши”, което означава, че всички, които пречат на тази теза, тр€бва да бъдат махани веднага, за да не нарушават този начин на мислене. “ова му е играта от 10 години”, посочи зам.-шефът на ѕ√ на Ѕ—ѕ.

—поред него н€ма българин, който да се съмн€ва, че правителството н€ма да изкара мандата си. „Ћично аз не см€там, че тази година е възможно да се разпадне правителството, но съм сигурен, че ще стане следващата”, отбел€за  утев.

“ой коментира и неподписани€ от президента –умен –адев указ за освобождаването на ћладен ћаринов, което се превърна в пречка за промените в кабинета. „“ова е бил елегантен начин от страна на президента да им каже, че той участва в политическата система със своите функции и да не го използват само като пощенска кути€ в дадени моменти”, см€та  утев.

ќбвин€еми€т »ли€ —тоилов – брат на депутата от Ѕ—ѕ √еорги —тоилов, който напусна страната, не е получавал протекции, категоричен беше  утев. „Ќие н€ма как да му дадем протекции, а и никой в Ѕ—ѕ не би го направил. ѕознавам достатъчно добре  орнели€, т€ не би се включила в такава игра, а аз – още по-малко”, подчерта той.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: јнтон  утев  средства  оставки ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.