Алена: Борисов и Радев да се готвят за странна съдба при ретроградния Меркурий, а Слави... 

19 февруари 2020 08:41   1 коментар   4529 прочита


 

 

До 10 март, когато Меркурий е ретрограден, трябва да се внимава с думите и делата, които могат да имат разрушителен характер

До 10 март, когато Меркурий е ретрограден, трябва да се внимава с думите и делата, които могат да имат разрушителен характер Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ 1 от 2 Ретроградният Меркурий започна на 17 февруари и ще властва до 10 март. През този период е много вероятно недостатъците на политиците да станат по-видими, но от тях самите зависи дали ще успеят да ги преодолеят. Това сочи прогнозата на астролога Светлана Тилкова – Алена, цитирана от в. “Труд”. “

На всеки от управниците планетата ще “подари” онова, което е сътворил сам преди ретроградността й, не е поправил грешките си при нейната предишна ретроградност и продължава да ги твори инатливо”, тълкува астрологът. Точният период, в който Меркурий е ретрограден в Риби, е от 17 февруари, 02. 54 ч. – 10 март 2020 г. – 05. 49 ч. До 10 март, когато Меркурий е ретрограден, трябва да се внимава с думите и делата, които могат да имат разрушителен характер “Ретроградността на планетите ни посочва собствените ни недостатъци, които духът не е успял да преодолее в едно или повече минали прераждания.

Всъщност възвратното движение на планетите по техните орбити, при което те се връщат в предходното зодиакално съзвездие, се нарича ретроградно в астрофизиката и има своето тълкуване в астрологията”, уточнява Алена. Тя допълва, че ако образуваните аспекти на планетата с другите планети са позитивни, човек има шанс да промени своите отрицателни качества, засилени от ретроградността на планета. Ако обаче аспектите са неблагоприятни, шансът за положително развитие е минимален, дори на теория.

“Подчертавам, че комбинацията на ретрограден Меркурий с Уран и годината на Плъха може да е както мощно градивна, така и стихийно разрушителна. Затова е редно да се внимава с думите и делата, особено от страна на държавните мъже”, казва Алена. Премиерът Бойко Борисов издържал предишните ретроградни движение на Меркурий, като се въоръжил с търпение. “Ако продължи да поддържа този начин на поведение, изпитанията, които му поднася Меркурий, са лесно преодолими. Годината му съвпада с годината на Уран, носител е на трудности, които надмогва”, уточнява астрологът. По думите й конфликтът между него и президента Румен Радев набира едностранна скорост във вреда на държавния глава.

“За да няма конфликт, е редно, при това първо за годината ретроградно движение на Меркурий, президентът Радев да осъзнае какво е подадена за помирение ръка”, тълкува Алена. Меркурий няма да е благосклонен и към Слави Трифонов, ако не се съобрази с периода. “Трифонов има съдбовен път, който изисква да живее извън родината си. Така и не го спази и затова премина през не малко изпитания.

Поредната партия е учредил в негова лична година на общуване, в месец на промени, в ден на неподходящи познанства, които имат силата да го провалят. Ако реши да регистрира партия по време на ретроградния Меркурий, вредата за него ще е както при предишната регистрация, но този път не заради името, а защото композитната дата за началото на ретроградния Меркурий работи в негова вреда”, посочва астрологът.

С ретроградното движение не се съобразяват и от БСП, казва тя. “Грешка е, не за първи път, че номинациите за председател на БСП текат в този период. Който и да седне на лидерския стол, трудностите ще валят. Странното е, че композитните карти на спряганите за основни играчи Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Калоян Паргов, обвързани с началото на ретроградния Меркурий, са подвластни на его, желание за власт и пари”, допълва Алена. 
 Blitz. bg 

1 коментар
20 Февруари 2020 17:05 | �������������-����������
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ТАЯ МАЛОУМНИЦА НЕ МОГА ДА Я ГЛЕДАМ -ИЗМАМНИЦА И ЛЪЖКИНЯ
НЕКА МИ ДОЙДЕ АЗ ДА И ПРЕДСКАЖА КАКВО Я ЧАКА САМО ДА МИ ДОЙДЕ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар