Агентът на Джошуа: Пулев иска повече пари, може и да няма мач

24 януари 2020 12:18   2 коментара   4288 прочита


Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, си позволи да коментира бъдещия мач за световната титла срещу Кубрат Пулев, като не се изказа особено ласкаво за родния боксьор. Преди седмица Кобрата публикува в официалния си профил във фейсбук афиш за мач срещу Джошуа в Истанбул, като всички помислиха, че това е знак за успешно завършили преговори.

Дори и мениджърът на Кобрата заяви, че всичко е на 90% изчистено, остават дребни детайли. От изявлението на Еди Хърн обаче става ясно, че детайлите въобще не са дребни, а става въпрос за мястото на събитието, което е обект на спор. Според Хърн, Кобрата настоява за Истанбул или Саудитска Арабия, защото в такъв случай ще спечели доста повече пари.

Той също така допълни, че за Джошуа това не е най-важното и той иска да се бие в Лондон. Хърн допуска и вариант, при който Джошуа просто ще оваканти титлата в IBF и мач няма да има. “Искам битката между Джошуа и Пулев да се проведе в Лондон. Имаме варианти за 23 и 30 май или 6 юни. Кубрат Пулев иска възможно най-много пари от тази битка. Той иска да се бие там, където ще прибере най-много пари. Джошуа от друга страна не се интересува от това.

Антъни не иска да прибира възможно най-много пари от битката с Пулев и иска да се бие в Лондон. Вариантът с Турция дойде от щабът на Пулев. Ние им казахме да разучат нещата, а ние ще направим същото. Няма значение дали ще бъде в Саудитска Арабия, Нигерия или Конго. Всички тези места са варианти. За нас най-правилно е да се върнем в Лондон и това е нещото, което искаме.

Ще се съгласи ли Пулев с това? Не знам… Антъни най-вероятно трябва да каже, че ще оваканти титлата, ако не е в Лондон. Може да видите как той ще оваканти титлата. Ако има мач, то ще го организираме за май или юни“. В същото време Хърн разкри, че се готви бой на Олександър Усик с Дерик Чисора за 28 март в Лондон, което на практика вади от играта украинеца за мач срещу Джошуа тази пролет.

Противоречие в думите на агента, както продължават да са противоречиви сигналите от щаба на Ей Джей в последните седмици.

Corner.dir.bg

2 коментара
24 Януари 2020 15:32 | Roki
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

She iadesh mnogo boi, smeshnik!!!!!


24 Януари 2020 16:00 | хахахах
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Бай Ганьо знае, че ще го разнасят като лайнян вестник по ринга и гледа да изкяри колкото може, че преди за без пари е ял боя и не е много ОК
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар