Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

15 души остават за лечение след катастрофата в –азградско


9 септември 2018 10:16   1288 прочита

—нимка: јз, репортерът
—нимка: јз, репортерът


—нимка: јз, репортерът

Ќай-тежко е състо€нието на мъж, който ще бъде транспортиран до ¬арна


ћногопрофилната болница в –азград остава пълна с пострадали от вчерашната тежка катастрофа между бус със самодейци и камион на път€ между –азград и Ѕлагоево. ¬чера б€ха приети 18 души, от които трима са били изписани, каза в ефира на bTV директорът на лечебното заведение д-р √ечо ∆еков.

Ќай-тежко е състо€нието на 82-годишен мъж, който има кръвоизлив в главата.  онсултиран е с неврохирург от ¬арна и днес ще бъде транспортиран до морската ни столица за последващи интервенции.

ќсвен него 3 жени са в тежко състо€ние, като една е с руптура на черен дроб и далак. ”тре ще бъде оперирана пострадала с фрактура на бедро.

„¬сички екипи б€ха налице и усп€хме да се справим учудващо добре – 18 човека в спешно отделение на носилки, картината не е много лицепри€тна”, откровен беше д-р ∆еков.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: лечение  катастрофа  състо€ние ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.