Кандидатът за кмет на Сандански Кирил Котев близо до хората, срещна се с жители на Ласкарево, Ладарево, Склаве

10.10.2019 13:26   4272 прочитаКандидатът за кмет на Сандански Кирил Котев близо до хората, срещна се с жители на селата Ласкарево, Ладарево, Склаве. С хората от малките населени места, кандидатът за кмет Котев обсъди извършеното за последните 4 години, както и какво предстои в бъдеще. Добрата новина, която съобщи е началото на ремонтите дейности на пътя между Поленица и Джигурово, което е пореден проект с осигурено финансиране.

„Община Сандански е най-голямата по площ в областта, в нея има 54 населени места. Част от тях са много красиви планински села, но отдалечени и с възрастно население. Предизвикателство е за всяко едно от тях да успееш да направиш неща, които да се виждат и оценява от хората. През последните 4 години показахме, че това може да се случва. Стартираме ремонта и на пътя между Поленица и Джигурово – пореден проект с осигурено финансиране.

Ще продължим да работим за възстановяване на поливната вода, където имаме подкрепа от местните хора. Бетониране и асфалтиране на уличната мрежа също ще продължи да е приоритет. В дните които тече активната кампания за отдаване на пасищата и нивите ще бъде отворено допълнително гише за по-бързо обслужване на хората – ангажимент от новия проект за подобряване на административното обслужване със система за управление на услугите, който сме разработили“, сподели пред местните кандидатът за кмет Кирил Котев.

При срещата си с жители на село Склаве, той обеща да продължи започнатото и то с конкретни проекти. „Ремонтът на покрива на читалището в селото вече е с одобрено финансиране и работата по него може да стартира още през пролеттта. Гарантирани са средствата и за ново асфалтиране на улиците „Комсомолска“ и „Отец Паисий“.

Задължително ще бъде довършен ремонтът и на ул. „Климент Охридски“. Предстои и цялостна подмяна на осветелението в селото с LED осветителни тела, които ще дават повече светлина и ще генерират много по-малки разходи. Ще се ремонтира и Пенсионерският клуб и ще продължим да работим за увеличаване на броя на лекарите, които обгрижват населените места в общината“, обясни кандидатът за кмет Котев. Той припомни и направеното до този момент, като сред най-важните моменти е ремонт на най-дългата улица, поставяне на осветление и техника за парка, нова спирта за междуградския транспорт, нов водопровод от 800 м, климатизация за училището и ремонт на детската градина и други.

„Това не е достатъчно, защото най-голямото село в общината може и трябва да продължи да се развива! Амбицирани сме да покажем още повече резултати, а най-много ни мотивира оценката на хората. Залата бе препълнена, а хората неколкократно заявиха своята категорична подкрепа“, допълни при срещата с жители на Склаве кандидатът за кмет Кирил Котев.

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ! КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Цв. Иванова