Фен на Пирин покори Холивуд и си хареса къща в Бевърли хилс

10.10.2019 10:30   3320 прочитаБлагоевградчанинът Любомир Димитров си направи неповторима екскурзия до меката на хазарта Лас Вегас и Лос Анжелис. Воаяжът на неподправения фен на Пирин започна от Лас Вегас, където успя се покаже в истинската си светлина с луди купони край хотелския басейн и в българските ресторанти.

Големият Каньон или наричан още Гранд Каньон на река Колорадо в Северозападна Аризона бе втората спирка от тура на SS Любчо. Прелитане на Каньона с хеликоптер и плаване по река Колорадо също влязоха в програмата на Димитров при посещението на тази туристическа дестинация, където ежегодно преминават над 4 милиона туристи. Любчо се потопи и символа на развлекателния бизнес Hollywood, привлича туристите със забележителности като TCL Chinese Theatre и алеята Walk of Fame.

В Бевърли хилс пък Любо си хареса имение, на което могат да завидят и най - големите звезди в шоубизнеса. В поредната вечер от престоя в Лас Вегас благоевградчанинът си направи снимка за спомен с актьорите Георги Мамалев и Камен Воденичаров, който представиха пред сънародниците си в меката на хазарта шоуто Каналето.

Марти Иванов