Окончателно! Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кметовете в Пиринско!, К. Котев, Г. Икономов, Ат. Камбитов, Д. Бръчков, Ап. Апостолов, Кр. Герчев и още....

20.09.2019 15:49   13446 прочитаКрай на спекулативните манипулации, няма отстранен герберски кмет!


Окончателно, изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди кандидат кметовете си за Пиринско. Решението слага край на спекулациите, вихрещи се в продължение на месеци и детрониращи този или онзи герберски кмет. Кметът на Благоевград бе сред първите утвърдени като кандидат за кмет на областен град.

С днешното решение на комисията се утвърждават още: Кирил Котев за кандидат кмет на Сандански. Димитър Бръчков - кандидат кмет на Петрич, Ап. Апостолов за Симитли, Георги Икономов за Банско, Красимир Герчев за Разлог. В Гоце Делчев кандидатът за кмет Борислав Пръков. За Гърмен ГЕРБ влизат в коалиция и издигат Галиб Мисирков... В Кресна за ГЕРБ ще се бори Милчо Караджов.

Решението ще укроти страстите в някои от посочените градове, където обстановката бе нажежена до "червено" и опозиционерите на статуквото разказваха легенди за това как ще бъде детрониран и изхвърлен от изборите този, или онзи кмет. Явно е, че ГЕРБ, които с изброените кметове за постигали победи са оценили приносът им за партията и нейния имидж.

Благоевградска област се управлява от кметове на ГЕРБ с малки изключения. В Гоце Делчев и Кресна властта е в ръцете на червени градоначалници Николай Георгиев и Вл. Москов.

П. Попов