Още един боец в екзотиката на Благоевград! Треперете! Железният юмрук, треньорът по бойни изкуства, Илия Илиев влиза в битката за кмет

20.09.2019 13:24   8948 прочитаТреньорът по бойни изкуства Илия Илиев се впуска в кандидат-кметската надпревара в Благоевград, научи Struma.com. Железният юмрук ще стоваpи силата си върху опонентите, мераклии за кметове, които в областния център се раждат всеки ден. Илия Илиев щурмува кметския пост заради множеството си фенове, които виждат в него алтернативата за управление на Благоевград и които го мотивират да направи дългоочакваната революция и да сменни властта.

Отдавна Илиев дава заявка за участие в местната политика, критикувайки бясно във фейсбук разни хора за делата им. Безупречен оратор, Илиев многократно оглавяваше протестни действия, а гласът му от мегафона пред ЮЗУ, където преди месеци протестираше срещу несправедливостта, накара и стените на университета да затреперят.

Ръководител на школа за млади боксьори Илия Илиев развява от месеци знамето на протестите почерпил вдъхновението си от децата, извор на енергия и чисти помисли и воден от изостреното си чувство за справедливост.

Боксьорът се изправя срещу човека с големите ръце на волана, международният шофьор Александър Стамболийски, срещу дъбравския кмет, създателят на популярния на Балканския полуостров "Дъбрава Фест", Росен Георгиев, ще мери сили в изборите с топадвоката Албина Анева, със съдружника на Тони Джамбаза в "Плаза", познатият в Благоевград строителен предприемач и крупен бизнесмен Румен Томов, с носителят на титлата "Бивш"- областен управител, бивш училищен директор, бивш заместник-кмет на Благоевград, Валери Смиленов и войводата от "Топливо" Иван Ризов.

Всички изброени тръгват с нагласата за победа срещу политическия ятаган, посякъл врага в 2 местни избора, тръгнал уверено към трети управленски мандат, д-р Атанас Камбитов, магистър по икономика и финанси и носител на престижни награди за работата си като кмет на общината. Фаворитът на премиера Б. Борисов, построил, санирал и променил града, така, че както казва министър-председателят: "Сега, който и да дойде кмет ще му е лесно, всичко е направено!"

Списъкът обаче не свършва до тук. Още ще допълнят политическата екзотика на Благоевград, опозицията не дреме. Готвят се за щурм на кметския престол. Партиите са на бойна нога. Платформи, програми и компромати се "шият" в партийните цехове.

Броени дни до старта на състезанието БСП вече са започнали със совалките по болнични кабинети, по предприятия, по честни фирми, правят турове навсякъде от човек на човек, за да представят кандидата си за кмет, с опция благоевградчани да чуят за него.

Въпросът "Кой е той"? вече намира своя отговор. Пропагандата и пазарлъците са в разгара си. Страшна битка за стола на кмета се очертава, регистрацията за кметове започна вчера. Ние спим пред Общинската избирателна комисия, за да не изпуснем мига, в който на хоризонта ще се появи поредният опонент на кабинета и участник в политическата битка. Следете ни.

П. Костадинов