Безумци на пътя! Нелеп инцидент в петричкото с. Дрангово! Грък връхлетя с колата си върху спрял на спирка автобус, 16 г. момиче падна от рейса..

12.07.2019 09:39   11576 прочитаВчера заради несъобразена скорост шофьор от гърменското село Осиково направи опасна каскада на АМ "Струма" край Благоевград, прескочи мантинелата и се преобърна по таван! 3-ма пострадаха


Гръцки шофьор се заби с колата си в спрял на спирка автобус, в района на петричкото село Дрангово. От удара, момиче, което се качвало в рейса, паднало на асфалта и е настанено в болница.. Инцидентът станал около 14. 40 вчера. Илияс Макрис, шофирайки Хонда-та си, не съобразил скоростта, с която управлявал возилото си, не намалил на мястото, обозначено като спирка, и се ударил в спрелия, за да качи пътници, автобус.

В момента на удара паднала 16-годишната Илияна Т. от село Дрангово, която се качвала в рейса. След сблъсъка момичето е настанено в Югозападна болница с травми по ръцете, краката и тялото, но без фрактури и опасност за живота. И двамата шофьори са тествани за алкохол, пробите са отрицателни.

Причината за произшествието, според полицията, е несъобразената скорост, с която се е движил чужденецът. Пак вчера, заради висока скорост, несъобразена с условията и пътния участък, шофьор от гърменското село Осиково изтърва управлението на автомобила си, прескочи мантинелата и се преобърна по таван край Благоевград. Трима мъже пострадаха и са настанени с разни фрактури в отделенията на МБАЛ Благоевград, но без опасност за живота.