Който копае гроб другиму - сам пада в него! Сега мълчите ли опозиционери?! Спасиха ОФК Пирин! - "Гробокопачите" Камбитов, В. Попов и радетели на футбола в Благоевград, доведоха мощен спонсор от Арабските емирства!

12.06.2019 14:36   10605 прочитаПоредната битка на злите езици срещу Благоевград и неговите символи - Загубена! Тези, които погребаха отбора приживе - гузно мълчат....!


ОФК "Пирин" ще има мощен спонсор. ЕМИРЕЙТС УЕЛТ ЕАД, азиатска компания, известна в цял свят, спаси любимия на благоевградчани футболен отбор, който злонамерени и преследващи користни цели лица, "погребаха" приживе. Големите усти на опозицията избълваха куп небивалици, гаврейки се с тежкия период за отбора в нелеките условия на съществуване на футбола у нас. Гавреха се с безпаричието и кризата, забивайки отровни стрели във футболистите, тяхното ръководство и градската управа. Нараняваха ежедневно радетелите на футбола в Благоевград, които се блъскаха в търсене на изход от тежката ситуация.

Общински съветници от така нареченото опозиционно ядро се надпреварваха да сипят хули и обиди, а техни глашатаи наричаха кметът на Благоевград Атанас Камбитов - "Гробокопачът на Пирин". Футболистите тренираха и участваха в тежки двубои, обременени от цялата тази омраза, изливана върху тях, отчаяни от предсказанията за апокалипсиса, който предстои.

И докато псевдорадетелите на футбола, яхнали проблемите на "Пирин", без да знаят къде е входът на стадиона, без да се похарчили нито лев за изявите на ОФК "Пирин", заливаха с помия и омаловажаваха усилията, които общинското ръководство и ръководството на клуба полагаха за спасението му. И докато опозицията търсеше виновни в цялата ситуация, кметът Камбитов, ръководството на Пирин и радетели за развитието на отбора, не спряха да търсят изход от тежката ситуация, застрашила лиценза на "Пирин". Усилията им бяха увенчани с успех и тези, които злите езици наричаха гробокопачи, всъщност вдъхнаха нов живот на любимия ни отбор. Спасиха "Пирин"!

Днес новината зарадва хиляди фенове на ОФК Пирин, зарадва и момчетата, които устояха на всичко, но не предадоха отбора си. а, опозиционерите загубиха и поредната си битка срещу градската управа и се провалиха в отчаяните им опити за пиар и политически дивиденти.

Провалиха се в битката им срещу Благоевград и неговите символи, какъвто е футболният отбор на Благоевград. Затова днес глашатаите и режисьорите на омаскаряващия спектакъл "Пирин" мълчат. Гузно! Надяваме се и засрамени. Пирин е спасен! Ще има лиценз, ще продължава да кара сърцата на благоевградчани да треперят от вълнение при всеки мач.

Стадион "Христо Ботев" в Благоевград има надежда за повече публика от родолюбци и хора, които наистина милеят за футбола. Благоевградчани ще се радват на любимия си отбор, гарантирано от новия му спонсор - ЕМИРЕЙТС УЕЛТ ЕАД- Мощна компания, специалист по финансово планиране в Дубай, Обединените арабски емирства.

И на финала, сагата "Пирин" приключи с големи надежди и както се казва, видя се, че който копае "гроб другиму", сам пада в него! Пак се прецакахте, опозиционери! Добре е да замълчите, днес, когато истинските радетели на футбола ликуват, когато футболистите и тяхното ръководство се надъхват за бъдещи подвизи на терена. Когато надеждата, че ще имаме силен "Пирин" възкръсна, е добре да замълчите! Засрамени!....

П. Костадинов