По делата им ще ги познаете! Вратарят на "Беласица" - Петрич Захари Димитров застана пред Окръжен съд - Благоевград за отвличане

15.04.2019 11:41   7487 прочитаВратарят на петричкия футболен тим "Беласица" Захари Димитров, днес застана пред състав на Окръжен съд-Благоевград, председателстван от съдия Красимир Аршинков. Димитров е подсъдим по дело за отвличане, по което има и постановена парична гаранция, като мярка за неотклонение. Инцидентът, вкарал футболиста в съда, станал преди около 2 години, научи struma.com.

Димитров заподозрял Георги Чукоров в извършване на кражба. След разпри и обвинения футболистът, който по това време играел за "Пирин Гоце Делчев", нападнал Георги и със сила и заплахи го вкарал в автомобила си. Закарал го в село Ново Делчево, откъдето е и Димитров като през цялото време го заплашвал да си признае, че е откраднал скъпо колело.

Днес заседанието приключи много бързо, съдът прие и предявените имуществени претенции, отправени от Чукоров към футболиста в размер на 60 000 лева, за причинените му страдания и неимуществени вреди. Делото ще продължи в средата на май, определи съдът.

Захари Димитров е вратар на Беласица от август миналата година до момента.

Ц. Иванова