Умишлено и тенденциозно! Зловредни слухове пускат в Благоевград! Никой няма да закрива пивоварна "Пиринско пиво"! Тук е най-модерната база в страната и се произвежда бира №1

12.02.2019 14:52   14919 прочитаОт "Карлсберг" ужасени от създаваната изкуствено масова психоза в областния център, очаквайте официалния им отговор!


В последната седмица в Благоевград върви упорит слух, че пивоварна "Пиринско пиво" се закрива и след цигарената и завода за волани ще има нова вълна от безработни в областния център. "Отлично информирани" дори разпространяват "новината" си в социалната мрежа, предизвиквайки ефект от негативни коментари, обслужващи определени политически кръгове, тръгнали да погребват Благоевград.

Затова днес ние се свързахме с Карлсберг България, откъдето категорично опровергаха плъзналия слух и заявиха, че пивоварната е едно от най-успешните предприятия в страната, снабдена с техника последен писък в бранша и са база за производството на бира №1. Никога закриването на пивоварната не е стояло на дневен ред, недоумяват от фирмата, в търсене на причината за зловредните твърдения.

Прозрачни са опитите на някои хора да създават масова психоза, водени от нечисти намерения да подклаждат напрежение. Да, "Булгартабак" затвори, но това е политика на собствениците и, а не. е дело на местната общинска управа, както се опитват да внушат некомпетентно "информираните" източници в социалната мрежа.

Възниква въпросът-разпространителите на подобни слухове дават ли си сметка, че именно така се гонят инвеститори от Благоевград?!. Тази враждебна и нездравословна бизнес среда оказва пагубно влияние върху местната икономика. Очаквайте официалния отговор на "Пиринско пиво" в Struma.com!

Петя Петрова