Гавра с дете, потресла Симитли, влиза в съда! Перверзници снимали голо момче, заплашили го с убийство и го накарали да показва половите си органи пред камера...

12.02.2019 12:01   7692 прочитаРайонна прокуратура – Благоевград е предала на съд Н. З. и С. С. за създаване на порнографски материал с участие на непълнолетно лице. Единият от обвиняемите е привлечен към наказателна отговорност и за принуда – престъпление по чл. 143, ал. 1 от НК.

Около 15 ч. на 26. 09. 2017 г., в къща в гр. Симитли, обвиняемият Н. З. принудил непълнолетния Й. Т. да се съблече гол и да стои неподвижно по определен начин, докато го снимат с мобилен телефон. Накарал момчето да заяви по време на заснемането, че това става с негово съгласие. За целта обвиняемият употребил сила спрямо пострадалия, като му нанесъл няколко удара в областта на гърдите. Освен това го заплашил, че има хора, на които ще плати, за да го убият.

С. С. направил две снимки с мобилен телефон, чието съдържание изобразява похотливо показване на половите органи от непълнолетния Й. Т.

Н. З. е привлечен към наказателна отговорност и за това, че като подбудител умишлено склонил С. С., действащ като извършител, да създаде порнографски материал с използване на лице, ненавършило 18-годишна възраст.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

П. Попов