Мистерията в Петрич се задълбочава! Общинският служител Ас. Панков потъна вдън земя! Няма го, няма следа и от колата му! Търсенето продължава

8.11.2018 10:58   19167 прочитаОбщинският служител Асен Панков от Петрич, който изчезна мистериозно преди 2 дни е неоткриваем, цял град, близки, познати, полиция, охранители, е вдигнат на крак в търсенето му. Претърсиха гористите местности край града, селата, цялата околия, но от Панков няма следа.

Никой не го е виждал, само съсед, който свидетелства, че го е видял видимо замислен да се качва в колата си, без да му проговори. Съпругата му е в шок, роднините му също. На никого нищо не е казал. Камерите не са засекли автомобила да напусна Петрич. Къде е Панков е пълна мистерия. Стана ясно, че Панков е имал открито заболяване, дали то е отключило това действие е неясно.

Продължава издирването на 60 -годишния мъж, потресъл южния град, където всички го познават, уважават и твърдят, че е една от емблемите на общинска администрация, където е работил с години. Ако някой има информация за Асен да се обади в близкото поделение на МВР.

Петя Иванова