Фейсбук войните на ОБС съветничката Злата Ризова! Заради "Рубин 08" захапа и шефа на РЗПАБ - Благоевград Б. Кондуров, той я обвини: Това, което правите е много грозно и грубо!

8.11.2018 09:31   9774 прочитаОгняна Стоичкова, явен фен на парламентаристката, се намеси! А бесепарят д-р Пандев пък се загрижи за здравето и и предложи сироп за пречистване на белите дробове на пушачи!


Във фейсбук стихия се превърна съветничката от ОБС Благовеград Злата Ризова, всичките си битки местната парламентаристка провежда чрез социалната мрежа, където трябва да признаем има множество фенове. След като системно ураганът "Злата" помита всичко, което "мърда и лази" в ОБС, вчера тя продължи битката си със замърсителя "Рубин 08", започната преди месеци, намесвайки в нея и шефа на РЗПАБ Боян Кондуров. След като провела свое разследване Ризова написа в страницата си:

РУБИН 08 & РСПБЗН - РУНД 4

Колко струва думата на първия пожарникар на Благоевград? -

НИЩО, НУЛА- облечена с униформа, с тежестта на пагон и българския ГЕРБ на гърдите!!!

На 21.08.2018г. входирах жалба до РСПБЗН срещу Рубин 08 и тъй като не получих отговор на същата, на 01.11.2018г. отидох на място да проверя, извършена ли е проверка и какви са констатациите от същата. Силно обезпокоена от отговора, който получих изразих възмущението си пред деловодителката. Проверката не бе установила нарушения!!! Незнайно как проверяващите не са видели двете ЧЕТИРИ тонни цистерни и колонки за зареждане на гориво, намиращи се точно на входа на предприятието?!? Незнайно как проверяващите не са видели, че същите са на педя от плътна ограда, което е недопустимо съгласно СЪЩАТА тази наредба, която цитират в отговора си, уверявайки ме, че тя е спазена от страна на Рубин 08?!? Нарочно пропуснах колонките и цистерните в жалбата си, надявайки се съмненията ми за обективна проверка да останат неоснователни!!! Уви!!!

На следващият ден/петък 02.11.2018г. /получих телефонно обаждане от Началник Кондуров, който любезно ме попита, защо съм реагирала по този “негативен” начин. Последва кратък разговор по телефона и в кабинета му, на който няколко пъти Началник Кондуров ОБЕЩА и ми даде МЪЖКА дума, че той ЛИЧНО още в понеделник ще извърши проверка и ако това, което казвам е вярно ще вземе мерки. Е, днес е сряда, проверка НЕ е извършена и аз знам защо!!! Защото чакат горивото да свърши!!! При подаването на сигнала в цистерната имаше гориво до края на седмицата. При първата жалба се реагира ден преди изтичане на законоустановения срок. И незнайно, защо след проверката дружеството спря да ползва втората цистерна и поръча гориво само за едната?!? Всъщност и това знам- предупредени са!!! Жалко е нали???

Прилагам стари снимки на цистерните и снимка от тази сутрин/фотографа съм аз и софтуера на телефона ми би могъл да докаже истинността на думите ми/.

ОСТАВАМ С ОГРОМЕН РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ДРУГИ ПОЖАРНИКАРИ!

Последваха сърчица, вдигнати палци и коментари от феновете и. Не закъсня и коментарът на "главния герой " в излиянието, шефът на огнеборците. Кондуров обвини съветничката, че това, което прави е много грозно и обидно, че това, което е написала е подвеждащо. Обаче в защита на Ризова веднага въстана шефката на колеж в Благоевград Огняна Стоичкова. Тя явно е поддръжник на Ризова, заради която конкурентният на Стоичкова, колеж по Туризъм, виси във въздуха. Ризова бе съветничката, която внесе жалба до областния управител и прокуратурата за решение на ОБС Благоевград, разрешило да колежа по туризъм да ползва общинска сграда и терен за дейността си. Така с действията си Ризова застраши акредитацията на учебното заведение.

След битката, която се разрази в страницата на Ризова, с пост се появи и д-р Вл. Пандев, който пък силно се загрижи за здравето на Ризова, предлагайки и сироп за пушачи. Активен е бившият БСП лидер, д-р Пандев във фейсбук, видимо лайква, всяка изява на Злата Ризова.

Видно е, поведе си политическата кампания Ризова, прави си усилена пропаганда в социалната мрежа. Освен протестните и постове, характерни с атрактивни, понякога обидни, описания на политическите и опоненти, тя не пропуска да настърви феновете си показвайки от време на време снимки със сексапилно съдържание. |Само преди няколко дни Ризова помести фото по хавлия, на която феновете и я определиха като копие на Моника Белучи, съветвайки красивата италианка "ряпа и боб да яде " на фона на Злата Ризова. Виждали сме голите рамене на съветничката в джакузи, замечтана, страстна и във всички случаи провокативна. Синеокият политик системно напомня за себе си и в залата на ОБС, където е явен опозиционер. Гласува непрекъснато против, всяко предложение, заявявайки гласно, че така ще бъде до края на мандата и на общински съветник. С интерес следим нестандартните изяви на Злата Ризова и фейсбук битките и. Думите и понякога са истинска главоблъсканица, обаче ефектът, който предизвиква е сериозен. Сама се популяризира, сама обира негативите, трупа фенове във Фейса, които искрено се надяваме да се гласоподаватели, а не лицемерни фейсбук мишки, които днес я лайкват и се кефят в мрежата, когато е Хейт на системата и управата, а после ---- Ще ги преброим на изборите!

Вени Иванова