Регистрират гражданско сдружение за спасение на Благоевград! Съветникът К. Ханджийски - домакин!

11.10.2018 13:35   161759 прочитаГражданско сдружение за спасение на Благоевград се учредява утре. Инициативата е на съветникът от ОБС Благоевград Калоян Ханджийски, който като домакин е поканил част от колегите си, граждани, бизнесмени и политици.

Сред поканените като съучредители са съветниците Албина Анева, Андон Тодоров и групата му, бившият общински съветник Илко Стоянов, председателят на инициативния комитет за Спасение на Скаптопара Лазар Андреев и членовете на комитета, както и най-активните в групата.. С покани са още съветничката Злата Ризова, бизнесменът Сашо Милчев, строителният предприемач П. Байкушев и Люси Манова, която преди време оглавяваше всички протести на територията на областния център.

Учредителното събрание ще се проведе утре в ресторант в Благоевград. А целите на сдружението ще бъдат свързани със защита интересите на благоевградчани. Членовете на гражданското сдружение ще отправят питания към градската управа, а съветниците в сдружението ще ги поставят на обсъждане на сесия. Ще съобщим, кои ще бъдат избрани в ръководството на сдружението утре.

П. Иванов