Един живот, погубен за секунди! Уникално видео за смъртта на българската журналистка Виктория Маринова!

11.10.2018 10:39   17906 прочитаМного силно видео, направено от италиански журналист, част от организация за свободни медии разплака хиляди в мрежата. Видеото, което в няколко минути описва краткия живот на една българска журналистка е озаглавено "Изнасилена и убита журналистка, която търсеше истината" и показва епизоди от живота на Виктория Маринова, журналистката от Русе, убита от рома Северин, арестуван в Германия.

"Тя бе бита, изнасилена и убита в един парк. Виктория Маринова само на 30 години, телевизионна разследваща журналистка от България. Бруталната и смърт потресла света днес, е забулена в мистерия. Занимавала се с разследвания, по проблеми на една страна член на Европейския съюз. Тази фатална сутрин започнала като всички останали с кафе, водейки на градина детето си, без да знае, че е за последен път.

Виктория тичала в парка, когато била изненадана в гръб., за да изчезне завинаги след секунди. Смъртта и е настъпила след удари по главата, душене. Телефонът ѝ, очилата ѝ, ключовете за колата някои от дрехите ѝ, всичко изчезнало след престъплението. Според българския вътрешен министър, убийството не е свързано с работата ѝ, но възникват толкова много въпроси и много яд.....

Аз съм шокиран от това убийство. на разследващ журналист. Убийците трябва да бъдат наказани. България е на 111 място от 180, по свобода на словото. Журналистите са подложени на различни форми на преса и унижения. Случаят на Виктория е третия за Европейския съюз в последните 12 месеца. Виктория талантлива и амбициозна не се страхуваше е да заложи живота си в търсене на истината. Имаше вяра в бъдещето и с чувствителността на жена и силата на боец се бореше да превърне света в по- добро място за живеене..

Най-скъпите неща в живота са тези, които нямат цена. Потвърди, ако си харесал тази българска героиня...

Гледайте....

Превод П. Попов

Quella mattina era cominciata come tante, portando a scuola la sua piccola non sapendo fosse l`ultima volta. Addio alla giornalista che cercava la verità

Публикувахте от Fanpage.it в Понеделник, 8 октомври 2018 г.