Звезда на Спортика вкара гол за националния отбор

19 септември 2014 12:24   3 коментара   8575 прочита


Евдокия Попадинова се разписа за българския национален отбор за девойки до 19 години, при загубата от Словакия с 2:7. Състезателката на Спортика, която е капитан на отбора бе точна в 64 минути, за да изравни за 2-2. В последните 25 минути от мача, обаче българките инкасираха цели пет гола и записаха трета поредна загуба в група 11 на квалификациите за Европейско първенство. Още две състезателки на Спортика, Кристина Качулска и Стефка Петкова записаха пълни 90 минути срещу Словакия. На турнира в Каварна българките регистрираха 3 загуби и голова разлика 2-24.

След мача трите момичета на Спортика удължиха престоя си край морето, за да изчакат своите съотборнички, с които ще трябва да гостуват на Спартак Варна, в мач от втория кръг на първенството при дамите. В този мач няма да участват контузените Гергана Мазнева и Гергана Бонева, но на линия ще бъдат националките Станимира Мътарова, Вероника Гоцева, Веселина Махлелиева и Даяна Иванова. Нападателката Кристина Петрунова по всяка вероятност ще играе за Подгорица, Черна гора. От бронзовия медалист на първенството при дамите в бившата югославска република е постъпила оферта в Спортика за Петрунова, но договор между двете страни все още няма.

Лъчо Петров


Още за: Е. Попадинова   отбор   гол   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
19 Септември 2014 12:58 | КОКО
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Състезателката на Спортика, която е капитан на точна бе точна в 64 минути ????? СТРУМА БИВА НЕГРАМОТНОСТ АМА ЧАК ТОЛЛКОВА !!!!!


19 Септември 2014 16:00 | бербер
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

То авторът се е подписал с Лъчо Петрова...


20 Септември 2014 08:27 | fen
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А БЕ ХОРА ВИЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЛИ ЧЕТЕТЕ МАТЕРИАЛИ НА ЛЪЧО? ПРИ НЕГО ИЛИ Е ПРЕПИСАНО ИЛИ Е ГРЕШКА ДО ГРЕШКА....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар