Засилени мерки за сигурност преди Пирин – Левски. Милен Радуканов иска зрелищен мач

17 февруари 2017 21:20   2 коментара   6899 прочита


При изключително засилени мерки за сигурност ще се проведе срещата между Пирин и Левски утре. Представители на МВР Благоевград днес информираха официално за реда на допускане на срещата, отнасящ се особено за гостуваща публика. До сектора за гости ще се стига през три КПП-та, при които ще бъдат проверявани щателно всички фенове първо за закупен билет, а после и за опасни предмети и забранени субстанции. Организирани са 4 каси за гостите – две при подхода на улица Теменуга, и две на служебния вход, точно преди изкачването за сектора за гостите. Ще има и специален режим на движение по улиците „3-ти Март“, Улицата „Теменуга“, както и бул. „Стефан Стамболов“. Организирано е групово шествие за гостуващата публика, което започва от „Младежки дом“. То ще бъде охранявано от униформени полицаи в сигнални жилетки, надписани специално с текста „Без конфликт“.

Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов също се обърна към феновете и на двата отбора, пожелавайки всички да си говорят утре за мача, а не за случващото се по трибуните.

„Играем първи мач срещу Левски. Надявам се да се представим добре срещу един от най-добрите отбори в България. Надявам се ние с нашите скромни възможности да им се противопоставим, колкото е възможно“, коментира Радуканов.

Новият старши треньор на орлетата ще има възможността да разчита на всички нови фактически попълнения в състава. Картотеки получиха Суда, Цветков и Макенджиев.

Бразилецът Лукас Диас също ще бъде част от отбора, но в близкото бъдеще.

„Нямаше как да не се възползваме от възможността да привлечем национален вратар, какъвто е Макенджиев. За Цветков няма какво да говорим – доказан професионалист и класен играч, който ще е в огромна помощ на треньорския ми щаб“, обясни Радуканов за новите попълнения.

Относно ситуацията около Владислав Златинов, старши треньорът обясни, че за да се освободи място и заплата за евентуално ново попълнение в клуб като Пирин, понякога е нужно да се раздели с определен играч, с което казусът за него бе изчерпан.

Пиринци очакват още играчи на проби, като сред тях може да има и един чужденец. Във вторник е предвидена контрола с ФК Банско, в която ще бъдат изпробвани евентуални нови попълнения. Двубоят ще се проведе на базата в с. Рилци.


Още за: мерки   Пирин   Левски   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
17 Февруари 2017 22:37 | Дада
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

Този треньор май се е разболял от треска!


18 Февруари 2017 12:00 | 1
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

УСПЕХ, ПИРИНСКИ ОРЛИ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар