Загуба за младшата на "Пирин" с 5:0 от "Лудогорец"

30 април 2016 14:37   7014 прочита


Младшата на ОФК "Пирин" Благоевград загуби с 5:0, като гост от първенеца във временното класиране ПФК "Лудогорец" Разград.

Първото полувреме започна с равностойна и красива игра и от двата отбора. Първият гол за домакините падна в 25-та минута, след грешка в защитата на "Пирин". След този гол орлетата имаха две чисти голови положения, но липса на концентрация попречи те да бъдат реализирани. В 38-та минута разградчани отбележиха за 2:0, след добра атака през центъра на терена. В 40-та минута пиринци можеха да върнат едни гол, като бе отсъден фаул за тях на големия пенал. За съжаление топката не влезе във вратата на "Лудогорец", като така завърши и първата част.

Второто полувреме играта на благоевградчани се успокои, като с нищо не си личеше, че домакините са по-добрият отбор, въпреки че са първи във временното красиране. "Пирин" направиха още няколко ценни голови атаки, но топката така и не влизаше в противниковата врата. След 60-та минута и така до края на мача, "Лудогорец" добавиха в актива си още три гола, след като се възползваха от грешките, които допуснаха пиринци в защита.

Треньорът на "Пирин" Илко Христов направи всичките си смени в двубоя.

Следващият мач на орлетата е на 07.05.2016г. срещу отбора на ПФК "Литекс" в 16:30 часа в благоевградското село Рилци.

Гергана Мазнева


Още за: Пирин   младша   Лудогорец   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар