Юношите на Пирин спукаха гума, но биха с класика

31 март 2015 09:12   1 коментар   5205 прочита


Юношите старша възраст на ОФК Пирин продължават да са на победния път, след като победиха и в отложената си среща от първенството на Зона София, сразявайки Оборище с 0:3 като гост.

Подопечните на треньора Стефан Гошев поведоха в резултата през първото полувреме, когато в 18 минута Грозданов бе точен. До почивката резултата остана непроменен, а след нея благоевградчани затвърдиха превъзходството си с още две попадения, дело на Джамджийски и Урдарски.

Неприятен инцидент на връщана от Панагюрище за малко да помрачи радостта от победата, след като клубния автобус спука гума, но за щастие без да се стигне до сериозни последствия, както возилото, така и за отбора. С тази победа орлетата се утвърждават като лидери в класирането и дадоха сериозна заявка за първото място, като един от основните им претенденти – отборът на Миньор Перник, ще гостува след две седмици в Благоевград.

 

Димитър Христов


Още за: Юношите   Пирин   класика   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
31 Март 2015 09:58 | 123
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Браво млади момчета, вие сте нашата надежда. Дано поне ВИЕ върнете славата на ПИРИН, като страшилището на столичните отбори. От сърце ВИ се радваме, и чакаме този момент!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар