Все по-близо до целта: Пирин на точка от А група

24 май 2015 08:42   3 коментара   9506 прочита


ОФК Пирин е само на една точка от завръщане в А ПФГ през следващия сезон. Орлетата се добраха до равенство – 0:0 в гостуването на вече класиралия се Монтана. В същото време Локомотив Г.Оряховица завърши 1:1 на ст. Лазур срещу ФК Бургас и така разликата в точките остана 2 в полза на благоевградчани.

Срещата започна добре за Пирин, като още в 5-та минута Тошев нацели гредата, след удар с глава при един корнер. Тасев без изведен в 30-та минута зад гърба на защитата и с прав удар удари десния стълб. Домакините отговориха с положение за Антонов, който стреля опасно с глава. В края на полувремето Станоев стреля опасно, но неточно.

През втората част отново Пирин имаше по-чисти положения, като сериозни пропуски направиха Тошев и Тасев. Благов пък можеше да реши мача в 70-та минута, но стреля покрай вратата.

До края на мача двата отбора защитаваха половините си и недопускаха опасности .Епизодични корнери създаваха суматоха в наказателните полета, но в крайна сметката двубоят завърши без голове.

Факт е , че една точка ще стигне в следващия последен за кръг, за да може Пирин да играе отново при най-добрите. В събота, от 17:30 Пирин играе с ФК Бургас.

 

Димитър Христов


Още за: целта   Пирин   група   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
24 Май 2015 12:14 | 1
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Браво момчета!!! стискаме палци за догодина в А група.
само пирин


24 Май 2015 16:21 | кметот
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Що се заблуждавате бре, Кмето потроши камара парици за да се добута отборот до А група. Всичко е фалшиво, а Монтана не искаха да играят. Що ли? Добре, че горна нямат парици иначе щеха да ни го турнат. Горчиво, но това не ни помага, защото е заблуда.


24 Май 2015 17:16 | само Марек
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ураааа Марек в А група а сега пак в Б група урааааа Пирин в А група .....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар