Високи скорости, дрифт, адреналин на "Планинско рали 2017" Благоевград

23 април 2017 16:54   10553 прочита


Високи скорости, дрифт, адреналин и хубаво време съпътстваха поредното 12-то издания на планинското рали в Благоевград. Илия Царски спечели първо място в генералното класиране на втория кръг от националния шампионат Планинско изкачване Благоевград 2017. Царски слезе под две минути във всеки един от трите манша на трасето с дължина 3700 метра.

Победителят от първия кръг в Шумен Христо Манолов не завърши заради проблеми с автомобила. Втори на 8.81 стотни от победителя остана Пламен Камбуров, а трето време даде Любомир Мечков. И тримата качили се на почетната стълбица караха с автомобил Митцубиши Лансър. В отборното класиране първи е тима на Джордън Рейсинг, следван от Дунав рейсинг и Ефко Рейсинг.

На старта по трасето за село Делвино застанаха 30 автомобила, като 25 от тях успяха да финишират без проблеми. За домакините от АСК Диамо Благоевград при отсъствието на доскорошната състезателка Диана Стоянова, която взе ролята на директор, много силно се представиха Васил Тодоров и Иван Кожарски. Първият е 13-ти в общото класиране и трети в клас HC 3, а Кожарски остана четвърти в същия клас.

Марти Кирилов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар