Вихрен се подсили с нападател

27 август 2016 14:57   6444 прочита


В петък бе картотекиран в ЗС на БФС като състезател на Вихрен 29 годишният нападател Веселин Стойков, играл в отборите на Пирин (Благоевград), Банско, Видима-Раковски и Септември (Симитли). При това положение се усилва нападателната мощ на отбора от Сандански за задаващия се тежък мач срещу Миньор (Перник), който ще се играе на градския стадион в Сандански.

"С нас продължава да се готви екс-национала Илиян Мицански, който прави много добро впечатление със старанието си пред нашите футболисти. Ако не се стигне до трансфер в чужбина, от него зная, че ще заиграе в ЦСКА или Левски. За мача срещу Миньор (Перник) няма да мога да разчитам на Георги Владимиров, който не се възстанови от контузията си, съобщи sportal.bg. За сметка на това пък стълбът в защитния вал Вальо Георгиев и опитния нападател Александър Русков ще бъдат на мое разположение и заедно в Веско Стойков се надявам да изиграем един хубав мач и да озорим отбора на Миньор Перник, устремил се към върха на таблицата", сподели Стойко Найденов-старши треньор на Вихрен.

Наставникът на Миньор Петър Анестиев сподели, че няма да може да разчита за мача в Сандански на Иво Райков - невъзстановен от контузия, но пък за сметка на това Адриан Олегов и Юли Арсов са вече напълно готови и попадат в групата за мача срещу Вихрен.

"Познавам стила на игра на тима от Сандански и знаем как да се противопоставим за да спечелим трите точки като гости и да продължи традицията за победи срещу Вихрен, независимо къде играем. Ще ни придружават и най-малко стотина фенове за този двубой".

 

И. Калинков


Още за: Вихрен   нападател   Сандански   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар