В мач с 9 гола Септември /Симитли/ си тръгна с победа от Раковски

24 ноември 2014 11:22   1 коментар   8274 прочита


В мач като от Championship с общо 9 гола Септември Симитли постигна убедителна победа над тима от град Раковски в мач от първенството на Б футболна група. Септември се наложи над домакините с 6:3 в изключително интересен мач с двойно повече голови положения от белязаните точни попадения в двете врати. Резултатът откри в 15-та минута Илиян Христов от Септември. 20 минути по-късно съотборникът му Асен Топузов покачи на 0:2. При този резултат двата тима се оттеглиха на почивка. През второто полувреме първият гол бе белязан отново във вратата на Раковски.

Точен в 55-та минута бе Гущеров. 10 минути по-късно Велизар Попвасилев покачи на 0:4 в полза на Симитли. До 75-та минута симитличани допуснаха 2 гола в своята врата. Точно в 75-та минута отново Гущеров бе точен за Септември за 2:5. Набързо домакините вкараха още един гол, а в 78-та Илиян Христов оформи крайното класиране 3:6 в мача. Селекционерът на Септември Симитли Спас Стоименов направи 3 смени по време на срещата.

В началото на второто полувреме Попвасилев влезе на мястото на Топузов и оправда доверието на Стоименов като се разписа с гол в 65-та минута. До края на мача ст. треньорът направи още две смени като последният половин час играха Радослав Бачев и Златко Богоев на мястото на Илиян Илиев и Костурков. „ И при загубата ни предишният мач казах, че можем и повече. Ето показахме, че можем повече, сега ще кажа, че можем повече и в защита", лаконичен бе селекционерът на Септември Симитли Спас Стоименов, който не скри задоволството си от мача и победата.

М. Иванов

1 коментар
24 Ноември 2014 12:49 | gogo
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

били са юношите на Раковски. Преди




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар