В Англия хвалят Бербатов след 3:1 над Арсенал: Все така фин във всичко

26 февруари 2015 10:35   2 коментара   8187 прочита


Димитър Бербатов беше много радостен след сензационната победа на неговия Монако над Арсенал в първи осминафинал от Шампионската лига. Монегаските се наложиха над тима на Арсен Венгер с 3:1 като гост, а българинът отбеляза един от головете.

"Никой не очакваше подобен резултат. Ние обаче винаги сме вярвали в себе си. Резултатът е наистина чудесен, но не можем да кажем, че вече сме се класирали за четвъртфиналите, защото Арсенал си остава изключително опасен съперник", сподели Бербо минути след последния съдийски сигнал.

"Съмнявам се да е имало подценяване от страна на Арсенал. Ако е било така - това е лошо за тях. Ние сме силен отбор и може би повече искахме победата. Освен това, успяхме да реализираме положенията, които създадохме. Борихме се по целия терен и нито за миг не се отказахме. Имаме предимство преди реванша и ще излезем с увереност в силите си, но знаем, че още нищо не е решено", добави Бербатов, цитиран от "Спортал".

"Димитър Бербатов – трима защитници на Арсенал се опитаха да му попречат да стреля, но той нямаше намерение да пропуска. Все така фин във всичко, което прави“, написа "Дейли Мейл".

Българинът получи третата най-висока оценка в Монако от изданието. Играта на Димитър за 75 минути заслужи 8-ца по десетобалната система, като по-високи оценки имат само Жоао Моутиньо (9), Жофри Кондогбия (8,5) и Уолъс (8,5)./ 24 часа


Още за: Д. Бербатов   победа   Монако   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
26 Февруари 2015 12:40 | Monaco
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И не само в Англия. Миналата година, когато Лудогорец отсрани Лацио, един от уж неутралните журналисти на РМС, едва не си прехапа езика от злоба. Вчера течеше мед от устата му. Треньора на Монпелиер, който е участик в радипредаванията, както и другите в студиото не спряха да хвалят Бербатов. Най-споменаваните думи бяха - световна класа. Е не чак такава, като на Пепетев или Миайлов, ама колкото да играе на 34 години в Шампионската лига.


26 Февруари 2015 12:42 | Упсссс,
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Монпелие, пардон.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар