Треньорът на Септември (Симитли) Т. Киселичков: Ще преследваме победата до край

12 февруари 2016 16:30   4197 прочита


Тодор Киселичков разказва за зимната подготовка, новите футболисти в Септември (Симитли) и желанието за игра на момчетата.

- Как преминава подготовката за Септември?

- Подготовката преминава по един нормален начин за етапа, в който се намираме, изключително ползотворно беше това което свършихме до този етап. Климатичните условия ни затрудниха малко, но не можем да се оплачем от това, което направихме в подготовката.

- Как оценявате контролните срещи, които изиграхте ?

- Успяхме да изиграем доста контролни срещи, като в тях срещнахме предимно отбори от югозападната „В” група. Имаше мачове, в които стояхме много добре на терена, но имаше и такива, в които доста не ми харесаха, но нали все пак за това са контролите, да изчистим всичко, което не ни харесва. С оглед на контролата, която изиграхме с Беласица вчера, мисля, че това е правилният път и начинът по който нашият отбор трябва да се развива. Надявам се до първия мач в „Б” група да успеем да избистрим още по- добре състава, да успеем да изградим връзките между футболистите в отбора, да възстановим контузените футболисти и на 27-ми за първия мач със Спартак (Плевен) да бъдем в бойна готовност.

- С кои отбори успяхте да реализирате контролни срещи?

- До тук сме изиграли няколко контроли. Първата беше с Вихрен (Сандански), които победихме 3:0, от Кариана загубихме 1:4, със Сепрември (София) завършихме 0: 0. Победихме 4:0 Марек (Дупница) и победа с 4:1 над Беласица (Петрич). Предстои на мач с Миньор (Перник) на 13-ти февруари и мач с Локомотив (Мездра) на 16-ти.

- Кои са новите футболисти, които дойдоха в отбора ?

- Привлякохме доста нови футболисти, някои със сигурност ще останат в отбора, за други има още малко време да разсъждаваме. Те пристигат от Нефтохимик, Пирин (Разлог), Пирин (Гоце Делчев), Вихрен (Сандаснки), Спартак (Плевен), Верея (Стара Загора).

Новите момчета, които твърдо остават в отбора и са изключително нужни на Септември са Любомир Любенов, Андон Гущеров, Владимир Каптиев, Стойко Иванов, Димитър Пангев, Ибрахим Алим, Георги Пейчев, Валентин Георгиев, Джейхан Зайденов, Николай Хаджииванов, Деян Христов.

В момента продължаваме да тренираме с Роберто Хараламбиев, Кирил Георгиев, Тихомир Костурков и Борко Сандев, но трябва да решим дали ще останат при нас. Сандев най- вероятно ще остане, защото и той е местно момче и имаме интерес.

- Какви са амбициите Ви за новия полусезон?

- Няма място за униване, няма място за предаване, ще се борим до последно, всички гледаме в посоката за оставане в групата.Работим много, желание и хъс има във всички момчета, разбирателство и голямо сработване се получи между отбора, който водя в момента. Всеки един мач ще преследваме победата до край, дано когато свърши първенството да бъдем от щастливата страна- категоричен бе Киселичков.


Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар