Треньорът на Септември (Симитли) Спас Стоименов: Готвим се за тежък мач със Спартак (Варна)

28 август 2014 11:40   2 коментара   5919 прочита


Наставникът на Септември (Симитли) Спас Стоименов очаква тежко гостуване във Варна на местния Спартак. Двубоят от 5-ия кръг на „Б” група е в събота от 18:00 часа. Гостите от Симитли вече имат 4 точки в своя актив, докато Спартак е без отбелязан гол и на последното място без спечелена точка.

„Нормално е настроението при нас да е приповдигнато след победата над Ботев (Враца) с 1:0 в изминалия кръг. Това обаче не трябва да ни успокоява, защото ни чака тежък мач във Варна. Дано футболистите ми го осъзнават това. Трябва да сме готови психически, физически и тактически. Отиваме с нагласата да вземем трите точки. Надявам се до петък последното ни ново попълнение Георги Мирчев да бъде картотекиран и да попадне в групата за мача. Най-хубавото е, че в момента всички футболисти са здрави. Пълноценно тренират 24 играчи”, коментира Спас Стоименов.

Относно нивото на групата след четири изиграни кръга Стоименов коментира така:

„Има много силни отбори в „Б” група. Конкуренцията е голяма. Мисля, че има по-добри отбори от нас, но и ние не сме лош отбор. Надявам се след два-три кръга да се закрепим в средата на таблицата и да гледаме по-спокойно класирането”, каза наставникът на тима от Симитли.

След мача със Спартак (Варна) на Септември (Симитли) предстои второ поредно гостуване на Созопол. По време на паузата в първенството между двата мача заради националния отбор, Септември (Симитли) ще опита да уреди контрола с Марек или Банско. В 7-ия кръг Септември (Симитли) приема един от фаворитите в групата Монтана. Заради започналия вече мащабен ремонт на стадион „Септември” този мач ще се играе извън Симитли.

„В един момент може да ни натежи това, че играем извън Симитли. Надявам се обаче след тези две поредни гостувания да имаме повече точки, да сме по-спокойни, и това, че няма да играем на нашия стадион да не ни се отрази негативно. Безспорно съоръжението в Симитли ще стане уникално. Дано да го ползваме пак в „Б” група”, завърши Спас Стоименов.

2 коментара
28 Август 2014 16:16 | Тросковец!!!!!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ка му викая на тоя тренер Спасе- Тъпото ле беше.... ка беше а некой повни ле????? Не верувам да му викая Спасе Печеното.. оти се е вного препекал и е ептем изгорел.


29 Август 2014 14:04 | Докатичево
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това недоразумение е време да разбере, че мачове се печелят с характер и качествен страж. Затова е време да погледне към Митев, изнесъл супер мачове във В група, а този малкия Слави да се поучи. Головете в Добрич си бяха чисто вратарски. Не може вече 5 мача да не го е разбрал. Защото и от Спартак ако загуби няма вече никакви оправдания.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар