Треньорът на "Пирин" Ст. Генов: "Дунав е сериозен съперник, но ние нямаме друга алтернатива освен победа"

29 ноември 2016 13:32   2 коментара   3868 прочита


Старши треньорът на ОФК Пирин Благоевград Стефан Генов сподели очакванията си за предстоящото домакинство на тима срещу Дунав Русе. Наставникът изтъкна, че класата на съперника е видима, за което говорят и резултатите му до момента.

"Това е отбор граден в продължение на три години и мястото му във временното класиране не е случайно. Ние обаче нямаме друга алтернатива, освен да търсим трите точки през всичките 90 минути на мача. Притесняват ме условията, защото теренът ако бъде почистен, ще бъде много тежък за игра. С оглед на атмосферните условия съм принуден в последния момент да реша, кой ще започне утре" - допълни Генов. Радостната новина е свързана с връщането в строя на Румен Сандев. Защитникът вече тренира пълноценно и най-вероятно ще започне в титулярните 11-сет.

Относно промените в отбора и конкретно за търпението на Генов към основни футболисти, в лицето на Тасев и Благов той каза: „Търпелив съм към всички футболисти, трябва да видя състоянието на терена за да реша дали, ще направя промени. “ Относно липсата на победа в последните 3 месеца, старши треньорът сподели, че този факт не го притеснява, а по-скоро неумението да се реализират попадения. Днес орлетата ще тренират в зала, заради лошите атмосферни условия и липсата на почистени терени.

Двубоят с Дунав е утре от 13. 00 часа на стадион Христо Ботев. Междувременно служителите на общинско звено "Спортни имоти" започнаха почистване на терена и ако снегът спре да вали още днес, то утре теренът ще бъде в състояние позволяващо да се играе футбол. В противен случай ще се наложи утре преди обяд отново да се направи офанзива по почистване на терена.


Още за: Пирин   Ст. Генов   Дунав   съперник   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
29 Ноември 2016 20:15 | ТОМИ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ПАК ЩЕ РЕВЕШ УТРЕ.... КАТО БЕЛИШКА МЕЧКА ЩЕ РЕВЕШ, КОМСОМОЛЕЕЦ.... ДУНАВ ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ МАГИСТРАЛАТА ЗА ВТОРА ЛИГА....


30 Ноември 2016 10:45 | 666
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Генов, винаги си бил посредствен треньор. Вероятно в договора ти има клауза"бързоногия"Благов да бъде титуляр всеки мач. Само ти ли не виждаш, че е бърз като костенурка и повратлив като ленивец. Ето затова нямаш никакво развитие и винаги ще си останеш посредствен треньор. За съжаление и отбора изглежда така, и за това си виновен само ти.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар